27 / 04 / 2024

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'na yeni bina!

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'na yeni bina!

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nın Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki kendi arsası üzerinde inşa edilen yeni hizmet binası Ramazan Bayramı'nda görücüye çıktı.




Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yeni hizmet binasıyla ilgili açıklamalar yaptı. 


Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nın Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki kendi arsası üzerinde inşa edilen yeni hizmet binası Ramazan Bayramı'nda tanıtıldı. 

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen yeni hizmet binasıyla ilgili olarak "Bu proje Isparta'nın büyümesine, gelişmesine bir katkıdır" dedi. Başdeğirmen, sözlerine şöyle devam etti:


"Burası bizim dışımızda 11 tane daha kuruma hizmet veren bir kampus haline gelecek. Amacımız modernleşen Isparta'da şehir merkezindeki yoğunluğu aşmak, memleketimizin büyümesine katkı sağlamak. Üyelerimizin en kaliteli şekilde hizmet almasını sağlamak istiyoruz. 11 ayrı kurumun daha olması üyelerimiz açısından büyük avantaj. İŞKUR, KOSGEB ve BAKA gibi kurumlarla da işini burada halledebilecek."

20 bin metrekare kapalı alana sahip binanın 4400 metrekaresini BAKA'ya, 1000 metrekaresini Ticaret Borsası'na, 425 metrekaresini Eczacılar Odası'na sattıklarını anlatan Başdeğirmen, geri kalan 14 bin metrekarenin de ITSO'nun kullanım alanı içerisinde olduğunu kaydetti. 3500 metrekare kapalı alanı olan binanın üstünde arşivler, mescit ve diğer birimlerin bulunacağını vurgulayan Başdeğirmen, "Burada Kredi Garanti Fonu olacak. İŞKUR, KOSGEB'in temsilcilikleri olacak. Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odamızın temsilciliği, Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulu olacak. Yine SDÜ'nün bizlerle alakalı bölümü burada üyelerimiz için hizmet verecek. Teknoloji Transfer Ofisi'ni buraya taşıyoruz. Isparta Genç İşadamları Derneği ile Isparta Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneklerimiz de burada olacak. Ekonomiyle alakalı, ticaretle alakalı birçok birimi buraya toplamış olacağız" dedi.



Hürriyet



Geri Dön