17 / 04 / 2024

Isparta'da yeni imar alanları oluşturuldu!

Isparta'da yeni imar alanları oluşturuldu!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yine Emre, Sülübey, Gülcü ve Karaağaç Mahalleleri gibi eski yerleşim yerlerinde yeni imar alanları oluşturuldu.



Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Kara Havacılık Okuluna girişinde Tuğgeneral Nadir Gündüz ve beraberindeki komutanlar tarafından karşılandı. Başkan Günaydın, MHP Merkez İlçe Başkanı Gürsan Taştekin ve belediye meclisi üyeleriyle gerçekleştirdiği ziyarette önemli açıklamalarda bulundu.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, 2020 yılında bin kişilik daha bir gurubun geleceğini söyledi. Günaydın, gelecek olan personel için de şimdiden hazırlıkların yapıldığını bunun da Gölcük Yolu ile İstanbul Yolu arasında kalan 1800 dönümlük Yenişehir olduğunu ifade etti.

Bölgede isteyenlerin inşaatlarına başlayabileceğini söyleyen Günaydın, “Birkaç yıl içerisinde de orada oturum sağlanabilecek. Yine Emre, Sülübey, Gülcü ve Karaağaç Mahalleleri gibi eski yerleşim yerlerimizde de yeni imar alanları oluşturduk, düzenlemeler yaptık. Yeşil alanlarıyla yeni modern şehirler kurduk. Bu bölgelerde de inşaatlar hızla yapılabilecek. Bununla birlikte yine yeni konut alanlarını da içerisinde barındıracak büyük kent meydanının da bulunduğu fuar alanımızın projeleri de hazır. Isparta Belediyesi olarak gelecek olan misafirlerimiz için meclis üyelerimizle birlikte önemli hazırlıklar yaptık ve çalışmalarımızla önde gidiyoruz. Şehrimizin gelişimi noktasında çalışmalarımız zincirleme devam ediyor. Bu bilgileri Kara Havacılık Okulu Komutanımız Tuğgeneral Nadir Gündüz’e de aktarma imkanı bulduk. Isparta Belediyesi olarak yeni gelecek olan nüfusa da hazırız” açıklamasında bulundu.


Geri Dön