19 / 04 / 2024

Isparta'daki 5 bin kişilik yurt inşaatı ne zaman başlayacak?

Isparta'daki 5 bin kişilik yurt inşaatı ne zaman başlayacak?

Isparta Valisi Vahdettin Özkan, il özel idaresi arazisine yapılacak olan 5 bin kişilik öğrenci yurt bölgesinde incelemelerde bulundu. Özkan yetkililere, üniversite öğrencilerine büyük faydası olacak olan yurt yapımının hızlandırılması talimatını verdi.



Öğrenci sayısı 80 bin civarına yaklaşan Süleyman Demirel Üniversitesinde öğrenim gören öğrencilerin barınma sorununu büyük ölçüde çözecek olan 5 bin kişilik yurt arazisinde Isparta Valisi Vahdettin Özkan incelemelerde bulundu. Vali Vahdettin Özkan, Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Yardımcısı Mehmet Saltan, Vali Yardımcısı Metin Demirel, İl Özel İdaresi yetkilileri ve Çevre ve Şehircilik il müdürlüğü yetkililerinin de hazır bulunduğu incelemede yurdun yapım aşaması ile ilgili bilgi aldı.

Mülkiyeti İl özel idaresine ait olan ve üniversiteye çok yakın bir mesafede olan arazide yapılması planlanan 5 bin kişilik yurt, barınma sorunu bulunan üniversite öğrencilerine büyük avantaj sağlayacak.


İNŞAATIN BİRAN ÖNCE BAŞLAMASI TALİMATINI VERDİ

Vali Özkan inceleme sırasında yetkililere, üniversite öğrencilerine büyük faydası olacak olan yurt yapımının hızlandırılması ve konunun hassasiyetle takip edilmesi talimatını verdi.

Vali Özkan, bu konuda gecikme ve herhangi bir aksaklık yaşanması halinde ilgili tüm birimler ve görevliler hakkında gerekli müeyyidelerin uygulanacağı uyarısında bulundu.



Hürriyet 



Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Öğrenci sayısı 80 bin civarına yaklaşan Süleyman Demirel Üniversitesi'nde öğrenim gören öğrencilerin barınma sorununu çözecek olan 5 bin kişilik yurt arazisinde Vali Vahdettin Özkan incelemelerde bulundu. 5000 kişilik yurt, üniversite öğrencilerine büyük avantaj sağlayacak. Vali Özkan yurt yapımının hızlandırılması ve konunun hassasiyetle takip edilmesi talimatını verdi.


Geri Dön