26 / 04 / 2024

Ispartakule İnnovia vaziyet planı!

Ispartakule İnnovia vaziyet planı!

Firma: Zincir Yapı

Proje: İnnovia

Satış sürecinin devam ettiği İnnovia projesinde yer alan konutların teslimleri 2014 yılı içerisinde gerçekleşecek. Ispartakule İnnovia vaziyet planı bilgisi ve proje detayları haberimizde yer alıyor...



1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde konutların yer aldığı  İnnovia  projesi İstanbul'un Ispartakule bölgesinde hayata geçiriliyor. Satışların devam ettiği Ispartakule İnnovia projesi  Zincir Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Ispartakule İnnovia vaziyet planı bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


265 adet daireden meydana gelen İnnovia Konutlarında ayrıca 163 adet dükkan bulunuyor. Ispartakul İnnovia ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 yılı cevabı veriliyor. Ispartakule İnnovia  vaziyet planı bilgisinden önce projenin sosyal alanlarından bahsedelim.


İnnovia Konutlarının içerisinde spor alanları, çarşı alanı, buhar odası, Türk hamamı, pilates ve fitness center gibi donatılar mevcut durumda. 82 bin 832 metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırılan İnnovia Ispartakule Evlerinde konutların satış süreci devam ediyor. 


Ispartakule İnnovia ödeme planı kapsamında konut bedelinin yüzde 25'i peşinat veriliyor. Geriye kalan yüzde 75'lik tutar ise banka kredisi kullanılarak 120 aya kadar taksitlendirilebiliyor. Ispartakule İnnovia satış ofisi ile 0212 709 35 00 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz.


Ispartakule İnnovia nerede?

İnnovia Ispartakule adres:Cumhuriyet Mah. Hürriyet Cad. No: 23 Beylikdüzü / İstanbul


Ispartakule İnnovia vaziyet planı:

Ispartakule İnnovia vaziyet planı!


Ispartakule İnnovia iletişim bilgileri:

Telefon: 0212 709 35 00

Web adresi: www.innoviaispartakule.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön