26 / 04 / 2024

İstanbul 216 projesindeki 2'nci etap için çalışmalara başlandı!

İstanbul 216 projesindeki 2'nci etap için çalışmalara başlandı!

BAYSAŞ inşaat tarafından Fikirtepe'de hayata geçirilen istanbul 216 projesindeki 2'nci etap için düğmeye basıldı. Hak sahipleri tarafından boşaltılarak yıkıma hazır hale getirilen ikinci etapta yıkım çalışmalarına başlandı.



İlk etabında satış ve inşaat çalışmaları devam eden projede, ikinci etabın 2017 yılında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 80 milyon dolar yatırını değeriyle hayata geçirilen istanbul 216'nııı 2'nci etabı. 

12 bin 123 metrekare arsa alam üzerinde 90 bin metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor. Yaklaşık 580 konuttan meydana gelen 2'nci etapta biri home ofislerden oluşan toplam uç blok yer alıyor. Projede alanları 52 ila 168 metrekare arasında değişen 1 * l'den 3+ l'e kadar farklı konut tiplerine yeı veriliyor. 2'nci etapta da tıpkı ilk etapta olduğu gibi yeşil ve sosyal alanlara geniş yer veıdiklerini söyleyen Baysaş inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın. "Bu etapta da açık ve kapalı havuz, fitness, sauna ve çocuk oyun alanları bulunuyor. Ulaşım akslaıına olan yakınlığı ile dikkat çeken projemiz, yatınmcısına kazanç sağlayacak bir kalitede yükseliyor dedi. 



Hürriyet Ek


Geri Dön