29 / 03 / 2024

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 10 Ocak!

İstanbul Anadolu Yakası elektrik kesintisi 10 Ocak!

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ (AYEDAŞ) tarafından yapılan açıklamada, belirli süre ile yatırım ve bakım-onarım çalışmaları kapsamında, 10 Ocak 2016 Pazar günü belli bölge ve saatlerde elektrik kesintisi yapılacak.



İstanbul’un Anadolu yakasındaki 4 ilçede yarın elektrik kesintisi yaşanacak. AYEDAŞ, 10 Ocak’ta 4 ilçeye elektrik veremeyeceğini duyurdu.


İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ (AYEDAŞ) tarafından yapılan açıklamada, belirli süre ile yatırım ve bakım-onarım çalışmaları kapsamında, 10 Ocak 2016 Pazar günü belli bölge ve saatlerde elektrik kesintisi yapılacak. Ataşehir, Beykoz, Kadıköy, Üsküdar ilçelerinin bazı mahalleleri elektrik kesintisinden geçici süre etkilenecek.


Anadolu Yakası’nda 4 ilçede enerji kesintisi uygulanacak


Ataşehir’de gerçekleştirilecek olan bakım onarım çalışması nedeniyle 10:00 ile 15:00 saatleri arasında Küçükbakkalköy Mahallesi’nde Yasa, Şerif Ali, Gamze ve Ulusoy Sokakları’nda elektrik kesilecek.


Beykoz’daki yatırım ve bakım onarım çalışması dolayısıyla 09:00 ile 17:00 saatleri arasında Yeni Mahalle’deki Gurur Çıkmazı, Ali Bostan, Arkboyu, Bahar Çıkmazı, Mis Sokakları elektrik kesintisinden etkilenecek.


Kadıköy’deki bakım-onarım çalışmaları kapsamında 09:00 ile 13:00 saatleri arasında Rasimpaşa Mahallesi’nde Söğütlüçayır, Beyciğim, Siftah, Onan, Bayramyeri, Meltem, Halitağa, Söğütlüçeşme, Yavuztürk ve  Hayrullahefendi Sokakları, Osmanağa Mahallesi’nde Çilek, Gaziosmanpaşa, Bayramyeri, Vişne, Söğütlüçeşme, Halitağa, Tulumbacı Asım, Karadut, Kalem,  Mahmutbaba Sokakları elektrik kesintisi uygulanacak. 


Üsküdar’daki bakım onarım çalışması sebebiyle 10:00 ile 13:00 saatleri arasında Kuzguncuk Mahallesi’nde Bağcı, İcadiye, Limoncu Şakir Sokakları’nda elektrik kesintisi yaşanacak.



Hürriyet




Geri Dön