25 / 04 / 2024

İstanbul Belediyesi benzin istasyonu ağı kurup sonra satacak!

İstanbul Belediyesi benzin istasyonu ağı kurup sonra satacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, akaryakıt istasyonları kurup, bunları bir marka haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi.   Topbaş, İBB bünyesinde benzin istasyonları kurarak bir akaryakıt markası yaratmak istediklerini belirtti.



Ekonomik değer
Ekonomik değer yaratacak farklı projeleri olduğunu kaydeden Topbaş, bunları “İspark gibi şehrin önemli ekonomik değeri olacak bazı projelerimiz var. Bir tanesi benzin istasyonu zinciri yapıp, akaryakıt markası oluşturup satmak. Bir de belediye olarak web televizyonculuğuna soyunduk. Taksiler, meydanlar gibi her tarafta olacak bir yayın ağı oluşturulacak. Bunlar kentliye hizmet için yapılan önemli şeyler ” sözleriyle açıkladı.

İGDAşž bu yıl özelleşecek
Topbaş, İstanbul Deniz Otobüsleri 'nin (İDO) özelleştirilmesinde son teklif tarihinin 31 Mart olduğunu da anımsatarak, “31 Mart 'tan sonra masaya oturulacak. Kıyasıya mücadele olacağına inanıyorum çünkü İDO 'nun çok talibi var. Bu sevindirici. Arzu ettiğimiz, gerçekten bu işi yapacak firmaların devreye girmesi ” diye konuştu. Topbaş, İGDAşž 'ın da bu yıl içinde özelleştirileceğini söyledi.
Hürriyet


Geri Dön