07 / 05 / 2024

İstanbul gayrimenkul yatırımında 1 numara!

İstanbul gayrimenkul yatırımında 1 numara!

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2009 raporunun sonuçlarına göre; İstanbul gelişim fırsatları açısından gayrimenkul piyasasının bir numarası.



PricewaterhouseCoopers (PwC) ve Urban Land Institute (ULI) işbirliği ile gerçekleştirilen ve gayrimenkul sektöründeki son gelişmeleri içeren "Emerging Trends in Real Estate® 2009 Europe" (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2009) raporunun sonuçları açıklandı.
Raporda tüm Avrupa'yı etkisi altına alan ekonomik gerilemenin gayrimenkul sektörünü derinden etkilediğine vurgu yapılırken, gelişim fırsatları açısından gayrimenkul piyasasının bir numarası olarak gösterilen İstanbul, yatırım öngörüleri bakımından da en büyük 3 pazardan biri olarak değerlendirildi. Gayrimenkulde Gelişen Trendler 2009 Raporu'nda ayrıca, 2000-2007 yılları arasında üç kat büyüyen turizm piyasasına bağlı olarak İstanbul'da otel sektörüne de yoğun ilgi gösterildiğinin altı çiziliyor.

05 Mart 2009 tarihinde Conrad Otel'de saat 09:00'da başlayacak ve saat 13:00'te sona erecek olan Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2009 Raporu tanıtım toplantısında, PwC Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Gayrimenkul Sektörü Lideri John Forbes ve ULI Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi, Küresel Gelişmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Brian Kilkelly 2009 yılı rapor sonuçlarını paylaşırken, sektörün önde gelen temsilcileri de Türkiye gayrimenkul pazarını tartışacaklar.

Geri Dön