19 / 03 / 2024

İstanbul Prestij Park'ta son kısım iş yeri ve dairelerin satışları başladı!

İstanbul Prestij Park'ta son kısım iş yeri ve dairelerin satışları başladı!

BAKYAPI, hızla gelişen Esenyurtta’taki yaşamın başladığı İstanbul Prestij Park’ta son kısım dairelerini satışa çıkardı. Projede, 3+1 daireler 399 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.



Bakyapı, İstanbul Prestij Park’ta kullanma izni alınmış tapusu hazır bitmiş dairelerin satışlarına başladı. İstanbul’un hızla gelişen bölgesi olan Esenyurt’ta E-5 karayolunun yanında yaşamın başladığı proje,Torium Avm’ ye sadece 700 metre mesafede. Bakyapı markasından aldığı gücü kanıtlayarak yatırımcısına kısa süre içerisinde yüzde 100’lük bir kazanç sağladı. 104 bin metrekare arazideki Proje, 26 bloktan oluşuyor.Projenin ilk lansman'ında Futbol yorumcusu ve köşe yazarı Erman Toroğlu’nun “Pozisyon çok net kaçarsa yazık olur” sloganıyla  oynadığı reklam filmiyle kamuoyuna tanıtılan daireler, büyük beğeni toplamış ve çok  hızlı talep görmüştü.

Pirim potansiyeli her geçen gün artıyor

İstanbul’un çok  hızlı gelişen bölgesinde yatırımcılara kaliteli ve standartları yüksek huzurlu bir yaşam ortamı sunulduğunu  belirten Bakgör, konuya ilişkin şu değerlendirmede bulundu:


 “Ulaşım kolaylığı ve kent merkezine olan yakınlığı ile metropol şehir yaşamını kolaylaştıran 104 bin metrekare'lik arazide 26 bloktan oluşan projemizi en yeni nesil malzemeler kullanarak inşa ettik. Sunduğumuz konforu, fore kazıklı temel uygulamasıyla sağlamlığını perçinledik. Yatırımcılarımızı hem sosyal donatılarıyla hem de ekonomik fiyatlarla,  konfor dolu üst düzey yaşam standartlarıyla buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz.” 

Kullanıcılara özel sosyal tesisler

Bakyapı İstanbul Prestij Park projesi 104 bin metrekarelik arazide 26 bloktan oluşuyor. Proje’de  1+1 teraslı  ,2+1 ve 3+1  üç farklı tipte daire seçenekleri bulunuyor. Projede yer alan ve her türlü konforu sunan sosyal tesislerin yaşayanlara özel kalması için dışarıdan kullanımına izin verilmiyor. Kullanıcılarına özel 5 adet sosyal tesis, site sakinleri tarafından ücret ödemeden aidatlara dâhil olarak kullanılabiliyor.

Hayat standardını yükseltiyor

Şimdiye kadar hayata geçirdiği tüm projelerinde sosyal donatılara önem vererek müşterilerinin beğenisini kazanan Bakyapı, İstanbul Prestij Park projesinde de projede yaşayanların hayat standartlarını yükselten sosyal donatılar ile güvenli yapılar inşa etti. Projede ,ısıtmalı bay-bayan için ayrı dizayn edilmiş 4 adet kapalı yüzme havuzları,türk hamamları, saunalar, buhar odaları,mini futbol ve basketbol sahası, fitness- plates salonları, mescit, kreş gibi donatılar site sakinlerini bekliyor.


Web: http://www.istanbulprestijpark.com.tr/tr/index.php


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı


BAKYAPL Esenyurtta'taki yaşamın başladığı İstanbul Prestij Park'ta son kısım dairelerim satışa çıkardı. 

104 bin metrekare arazideki proje, 26 bloktan oluşuyor. E-5 karayolunun yanında yaşamın başladığı proje, Torium AVM'ye 700 metre mesafede. İstanbul'un gelişen bölgesinde yatırımcılara kaliteli ve standartları yüksek huzurlu bir yaşam ortamı sunulduğunu belirten Bak Yapı 

Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, " 104 bin metrekarelik arazide 26 bloktan oluşan projemizi yeni nesil malzemeler kullanarak inşa ettik. Yatırımcılarımızı hem sosyal donatılarıyla hem de ekonomik fiyatlarla, konfor dolu üst düzey yaşam standartlarıyla buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz" dedi. Projede yüzde 0.69 oranla 10 yıl kredi kullanma imkânı sunuluyor.


Hürriyet 


Haber Ekonomist dergisinde şu şekilde yer aldı


Bakyapı, Esenyurt'ta yaşamın başladığı İstanbul Prestij Park'taki son dairelerini satışa çıkardı. 3+1 daireler 399 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarken, yüzde 0,69 faiz oranıyla 10 yıllık kredi fırsatı da sunuluyor. 104 bin m2 arazide konumlanan proje, 26 bloktan oluşuyor. 


Ekonomist 



Haber Sabah Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Bakyapı, İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirdiği İstanbul Prestij Park'ta son kısım dairelerini satışa çıkardı. Bugüne kadar yatırımcısına yüzde 100'ün üzerinde kazanç sağlayan projede, 3+1 daireler 399 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Şirket, yüzde 0.69 faizle 10 yıl kredi imkânı sağlıyor. Bakyapı İstanbul Prestij Park projesi 104 bin metrekarelik arazide 26 bloktan oluşuyor. Projede 1+1 teraslı, 2+1 ve 3+1 üç farklı tipte daire seçenekleri bulunuyor. 5 adet sosyal tesis, aidatlara dâhil olarak kullanılabiliyor.



Sabah


Geri Dön