24 / 04 / 2024

İstanbul Trump Towers Mayıs'ta satışa çıkıyor

İstanbul Trump Towers Mayıs'ta satışa çıkıyor

Donald Trump'ın Avrupa'da gerçekleştirdiği ilk projesi Trump Towers İstanbul-Şişli, mayıs ayında örnek dairelerini açarak özel bir kampanya ile satışa çıkıyor



Mayısta tanıtım için Türkiye'ye gelecek olan Ivanka Trump, "New York, Chicago, Las Vegas'tan sonra İstanbul'da da olmak ailemizi heyecanlandırdı. İstanbul, bizlerin en öncelikle ilgilendiği proje" diyor.

Dünyanın gayrimenkul devi Donald Trump'ın Avrupa'da gerçekleştirdiği ilk projesi Trump Towers İstanbul-Şişli, mayıs ayında örnek dairelerini ve satış ofisini açarak özel bir kampanya ile satışa çıkmaya hazırlanıyor. Donald Trump'ın şirketi Trump Organzation'da Uluslararası Projeler'den sorumlu kızı Ivanka Trump, projenin tanıtımı için mayıs ayında İstanbul'a geliyor. New York, Chicago, Las Vegas, Dubai gibi dünyanın önemli merkezlerinde yerleşmiş bulunan Trump markasının İstanbul'da da gerçekleşiyor olmasının Trump ailesini son derece heyecanlandırdığını dile getiren Ivanka Trump, "Dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan İstanbul sahip olduğu kültürel dokusu, zengin tarihi, genç ve dinamik nüfusu ile artık dünyanın en önemli cazibe merkezleri arasında. Biz de, Türkiye'nin ve İstanbul'un geleceğine inanıyoruz. Trump Towers İstanbul, bizlerin en öncelikle ilgilendiği proje" diyor.

Ivanka Trump, İstanbul'a gelip bu şehri ve insanlarını tekrar göreceği için son derece mutlu ve heyecanlı olduğunu belirtirken, 39 katlı, 144 metre yüksekliğindeki rezidans kulesi de büyük bir hızla yükseliyor. Biri rezidans, biri ofis olarak projelendirilmiş olan kulelerden kaba inşaatı bitmiş ve dış cephe kaplamaları takılmaya başlanmış olan rezidans kulesinin 2011 başında teslim edilmesi hedefleniyor. Projede, 40 bin 936 metrekarelik alana yayılacak 5 katlı alışveriş merkezi kompleksinde de 185 mağaza bulunacak.

650 metrekare daire

Eski İstanbul'dan Üsküdar'a, Beylerbeyi'nden Rumeli Kavağı'na kadar İstanbul manzarası sunan Trump Towers projesinde Brigitte Weber tarafından tasarlanan ve büyüklükleri 102 ile 650 metrekare arasında değişen daire seçenekleri bulunuyor. Ofis seçenekleri ise 400 metrekareden başlayıp 2 bin metrekareye kadar çıkıyor.

Misafir ağırlama Lounge'ı

Projede sakinlerin bilet bulmaktan, rezervasyon yaptırmaya kadar her türlü ihtiyacını karşılamaya yönelik concierge servisi, 24 saat hizmet veren doorman (özel hizmet ve kapı görevlisi), resepsiyon, valet parking, teknik servis, housekeeping (ev işi hizmeti) gibi hizmetler bulunuyor. Şişli'de yer alan Trump Towers İstanbul, Taksim, Beşiktaş, Nişantaşı, Levent gibi semtlerin yanı başında yükseliyor. Çevreyoluna yakınlığı nedeni ile Havalimanı ve Anadolu Yakasına ulaşım konusunda avantaj sağlayan proje, özel ödeme koşulları ile satışa sunuluyor. Projede ayrıca sadece rezidans sahiplerinin kullanımı için düşünülmüş 300 metrekarelik 'Lounge'da' (özel salon), kütüphane, bar, şömine, oturma grubu, bilardo, business center, toplantı odaları ve çocuk oyun alanları yer alıyor. Daire sahipleri arzu ederlerse misafirlerini burada ağırlayabiliyor.

16 bin 800 şişe kapasiteli özel şarap kavı yer alacak

Trump Towers İstanbul rezidans sahiplerine özel kartlarla girilebilecek, 16 bin 800 şişe kapasiteli şarap kavı hizmeti de sunuyor. Türkiye'de ilk kez uygulanan bu konsept kapsamında otopark katında özel bir kartla girilebilen şarap kavı ve şarap tadım bölümleri yer alıyor. Her daireye 70 şişe kapasiteli şarap kavı düşüyor. Aileler burada şarap stoklarını kolayca izleyebiliyor ve herhangi bir şarabın azalması durumunda sistem tarafından uyarılıyor.

'Beyaz eldivenli' hizmet sunulacak

Trump Towers İstanbul-Şişli, sakinlerine 'Beyaz eldiven' konseptli concierge hizmeti de sunuyor. Daire sahipleri bu hizmetten sadece İstanbul için değil, Trump binalarının özel uluslararası ağı sayesinde dünyanın her yerinde yararlanabiliyor. Bu hizmet herhangi bir gösteriye bilet bulmak, 10 günlük rezervasyon listesi dolu olan restorandan bir saat önce yer ayırtmak, helikopter, limuzin gibi VIP ulaşım taleplerini de bir telefonla halletmeyi kapsıyor.

Helikopter pistli ofis kulesi

Şirketleriyle ilgili en önemli kararlara imza atan yöneticiler için Trump Towers Executive ofiste birçok hizmet bulunacak. Özel helikopter pistinden, catering hizmetli toplantı salonlarına kadar fonksiyonel bir çalışma ortamı sağlamaya yönelik her tür hizmet ve özel alanın yer aldığı Trump Executive Ofis Tower'da, çalışanlar tıpkı daire sakinleri gibi spor ve spa merkezinden yararlanabilecek. Bu merkezde iş stresinden kurtulmak isteyen herkese vücut yapısına uygun spor programı da hazırlanacak. 

Hürriyet


Geri Dön