19 / 04 / 2024

İstanbul'da 3 ilçede 12 saatlik su kesintisi!

İstanbul'da 3 ilçede 12 saatlik su kesintisi!

Beyoğlu, Beşiktaş ve Sarıyer'deki bazı mahallelere bugün 20.00 ile yarın 08.00 saatleri arasında su verilemeyecek. Bu ilçelerde 12 saatlik su kesintisi uygulanacak...



Dolmabahçe'deki Vodafone Arena Stadı yenileme projesi  inşaatında isale hattı çalışmaları nedeniyle Beyoğlu, Beşiktaş ve Sarıyer'de 12  saatlik su kesintisi uygulanacak. 

 

İSKİ'den yapılan açıklamaya göre, eski İnönü Stadı'nın inşaat  sahasında deplasesi yapılan çelik isale hattının mevcut hatta bağlantı  çalışmaları dolayısıyla bugün 20.00 ile yarın 08.00 saatleri arasında Karaköy-  Dolmabahçe arasındaki sahil kesimi, Arap Cami, Emekyemez, Bereketzade,  Müeyyedzade, Kemankeş, Karamustafapaşa, Hacımimi, Kılıçalipaşa, Pürtelaş  Hasanefendi ve Ömer Avni mahallelerine su verilemeyecek. 

 

Dolmabahçe ile Rumeli Hisarı arası sahil kesimi, Vişnezade, Cihannuma,  Sinanpaşa, Yıldız, Mecidiye, Ortaköy, Kuruçeşme, Arnavutköy ve Bebek mahalleleri,  Sarıyer'de Rumeli Hisarı, Baltalimanı, Fatih Sultan Mehmet ve Emirgan mahalleleri  de aynı saatler arasında su alamayacak. 


Milliyet


Geri Dön