19 / 04 / 2024

İstanbul'da 5 bölgede KDV avantajlı daire!

İstanbul'da 5 bölgede KDV avantajlı daire!

İstanbul'un gelişen lokasyonlarında hayata geçirdiği projelerde yüzde 1 KDV oranı ile satış yapıyor. Şirket, Halkalı/Atakent'ten Feriköy/ Şişli'ye, Zekeriyaköy'den Kartal'a ve Esenyurt'a, kadar değişlik lokasyonlardaki projelerde uygun ödeme planları...



İNANLAR İnşaat, İstanbul'un gelişen lokasyonlarında hayata geçirdiği projelerde yüzde 1 KDV oranı ile satış yapıyor. Şirket, Halkalı/Atakent'ten Feriköy/ Şişli'ye, Zekeriyaköy'den Kartal'a ve Esenyurt'a, kadar değişlik lokasyonlardaki projelerde uygun ödeme planları sunuyor. Halkalı'da konumlanan ve 30 ve 40 katlı 2 bloktan oluşan Terrace Tema'da 416 daire yer alıyor. Esenyurt'ta konumlanan Terrace Miks projesinde ise 437 daire, 508 home ofis inşa ediliyor. Şirket, kentsel dönüşüm çalışmaları ve alt yapı projeleri ile öne çıkan Kartal'da ise Aslı'ı Bahçe projesini hayata geçiriyor. 


Sabiha Gökçen' e, metroya ve Adliye Sarayı'na yakınlığı ile dikkat çeken projede 90 daire bulunuyor, inanlar, 3. köprü ve Kuzey Marmara Yolu ile değerini kazanan Zekeriyaköy'de 3 seçenek sunuyor. Terarce Doğa projesinde 36 villaya yer veren şirket, Terrace Plus projesinde 5 farklı tipte 54 villa tasarlıyor. Terrace Vadi projesinde ise 1+1'den 4+1'e değişen 20 bahçe, 20 çatı dubleksi ve 31 tripleks villa seçeneği yer alıyor. 


Hürriyet Gazetesi 


Geri Dön