29 / 03 / 2024

İşte Sibel Can'ın Beykoz'daki evi!

İşte Sibel Can'ın Beykoz'daki evi!

SİBEL Can, Beykoz’daki müstakil evini yeniden dekore ettirdi. Evine kuaför salonu ve müzik kayıt stüdyosu da ekleten Can, ev hayatını anlattı. Can, " Buradaki her detay benim ilgi alanım değil, özel merakım diyebilirim. " dedi.



SİBEL Can, Beykoz’daki müstakil evini yeniden dekore ettirdi.


İşte Sibel Can ın Beykoz daki evi!


Ünlü şarkıcı, yenilettiği üç kattan oluşan evinin kapılarını da Instyle Home dergisinin mayısı sayısı için açtı.


İşte Sibel Can ın Beykoz daki evi!


Evine kuaför salonu ve müzik kayıt stüdyosu da ekleten Can, ev hayatını anlattı.


İşte Sibel Can ın Beykoz daki evi!


“Sahne dışındaki hayatımın tümü neredeyse evde geçer. Buradaki her detay benim ilgi alanım değil, özel merakım diyebilirim. Tertemiz pırıl pırıl ortamlarda kendimi iyi hissediyorum. Tabii canlı çiçekler de olmazsa olmazım evde. Beykoz’da yıllardır oturuyor olmam, bu evin doğa ile baş başa kalma imkanı sunmasından dolayı”


İşte Sibel Can ın Beykoz daki evi!


İşte Sibel Can ın Beykoz daki evi!


İşte Sibel Can ın Beykoz daki evi!


İşte Sibel Can ın Beykoz daki evi!


İşte Sibel Can ın Beykoz daki evi!


Hürriyet



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Sibel Can, Beykoz’daki evini InStyle Home dergisine açtı. İç mimar çift Necibe ve Birol Darcan’ın yenilediği 3 katlı 1200 m2’lik evi için Can, “Sahne dışındaki hayatımın tümü neredeyse evde geçer. Buradaki her detay benim özel merakım diyebilirim. Tertemiz pırıl pırıl ortamlarda kendimi iyi hissediyorum. Canlı çiçekler de olmazsa olmazım” dedi.


Sibel Can'ın Beykoz'daki evinde bulunanlar;

9 oda

7 banyo 

2 mutfak 

2 kitchenette 

1 kuaför salonu 

1 müzik kayıt stüdyosu 

1 çamaşırhane

3 teras 

2 müştemilat


Çıkardığı son albümü Arabesque ile şu sıralar gündemde olan Sibel Can, Beykoz’daki müstakil evini baştan sona yeniletti. Yüksek iç mimar Birol ve Necibe Darcan çifti tarafından tasarlanan iddialı evin kapılarını InStyle Home’un Mayıs sayısına açtı. Darcan, “Üç kattan oluşan ev, yaşayanların mekan içinde sadece kendilerine ait odaları kapsamında değil, özele dönüşen geniş süitleri mantığı ile projelendirildi” diyor. Bu dört ayrı süite geniş bir salon, dokuz oda, yedi banyo, iki mutfak ve iki kitchenette, bir kuaför salonu, bir müzik kayıt stüdyosu, bir çamaşırhane, üç teras ve iki müştemilat eşlik etmiş. Duvarlarda Devrim Erbil, Komet gibi ressamlar var. Cam raflarda sergilediği seledon tabaklar antikacılar ve müzayedelerden zaman içinde toplanmış. Sibel Can, “Çocuklarımın artık büyümüş olması, büyük koşuşturmalar, kendime ayırabildiğim zamanın azlığı, bu evi benim için daha huzurlu ve dinlendirici yapmaya sevk etti” diyor.


Vatan



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Sibel Can, Beykoz’daki müstakil evini yeniden dekore ettirdi. Ünlü şarkıcı, 9 odası ve 7 banyosu bulunan üç katlı evinin kapılarını Instyle Home dergisine açtı. Sanatçı, 1200 metrekare kullanım alanı olan evine kuaför salonu ve müzik kayıt stüdyosu da ekletti. Üç katlı evin her odasında canlı çiçekler bulunuyor.


Sözcü



Haber Şok Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


SİBEL Can, Beykoz'da oturduğu bin 200 metrekare büyüklüğündeki 3 katlı villasını A'dan Z'ye yeniledi. İç mimar Necibe Birol Darcan'ın imza attığı dekorasyon ve tadilat 1 yılda tamamlandı. 9 oda, 7 banyo, 2'si küçük 4 mutfak, 4 suit, 1 çamaşırhane, 3 terasın bulunduğu villaya Sibel Can kuaför salonu ve müzik kayıt stüdyosu yaptırdı. Kütüphane Bahçeye de iki müştemilat ekletti. Tüm bunlar için 1 ev parası harcayan Sibel Can, "Sahne dışındaki hayatım burada geçiyor. Değişim, ihtiyaç haline gelmişti. Özellikle stüdyo en büyük hayalimdi" dedi. 


Şok


Geri Dön