28 / 03 / 2024

İşte ünlülerin merak edilen evleri!

İşte ünlülerin merak edilen evleri!

Sibel Can, çok sevdiği Cote d’Azur’da geçtiğimiz yıllarda bir ev satın aldı. Oyuncu Esra Dermancıoğlu, kızı Refia ve boxer cinsi köpeği Şiva ile yüksek tavanlı bir Galata evinde yaşıyor. İşte ünlülerin merak edilen evleri



Ali Ağaoğlu 

Ağaoğlu Holding’in patronu Ali Ağaoğlu sahibi olduğu Ataşehir, Andromeda Gold’un 51. katındaki dairesinin kapılarını açtı. ‘Lüks ve yüksek residence’ kategorisinde dünyanın en iyilerinden biri seçilen evi, iç mimar Sezen Ulubay dekore etti. Ağaoğlu, Avrupa saraylarından esinlenilerek tasarlanan dairesine “Yeni sarayım” diyor.Ali Ağaoğlu 1.5 ay önce genç sevgilisi Hazal Mesudiyeli’yi bırakıp, eski aşkı Sofia Larin’e dönmüştü. Ali Ağaoğlu ile Hazal Mesudiyeli önceki akşam Bebek Koru Kahve’deydi. Ağaoğlu “Biz hiç ayrılmadık ki. İlişkilerinde istikrarlı bir adamım” dedi.


İşte ünlülerin merak edilen evleri!



Esra Oflaz

MCD’nin kurucusu ve Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya evinin kapılarını Instyle Home'a açtı. Esra Oflaz, ailesiyle birlikte şehir merkezinde konumlanan modern bir rezidansın 580 m2’lik apartman dairesinde yaşıyor. 360 derece İstanbul ve Boğaziçi manzarasına hakim olan dairenin dış cephesi yekpare cam olarak tasarlanmış. Aile, evin tüm dekorasyonu ve yaşama uyarlanmasıyla ilgili olarak mimar Eren Yorulmazer ile işbirliği yapmış. Altı oda ve bir salon olarak hazırlanmış yaşam alanlarına kitaplık ve çalışma alanı için bir galeri katı eklenmiş. Evin tamamında metal renkler tercih edilmiş. Zeminlerde ise mermer kullanılmış.


İşte ünlülerin merak edilen evleri!


Gülay Afşar

NTV’nin ekran yüzlerinden Gülay Afşar ile İtaldeko’nun ortaklarından Murat Afşar, oğulları Alihan ve Burak’la yaşadıkları Tarabya sırtlarındaki renkli bahçe katında InStyle Home dergisini ağırladı. İtalyan estetiğinin öne çıktığı, modern tarzda dekore edilmiş ev, neşeli ve sıcak detaylarıyla dikkat çekiyor.

Gülay ve Murat Afşar, Tarabya’da yeşillikler içinde konumlanan bu sakin siteye 18 yıl önce taşınmış. Burası, evlendikten sonra yaşadıkları ikinci ev. Sitenin Boğaz’a yakınlığı, sunduğu sosyal imkanlar ve ilk oğulları Alihan’ı burada büyütme istekleri kararlarında etkili olmuş.


“Tarabya’yı zaten seviyorduk. Daha önce yaşadığımız ev, yine bu semtteydi. Murat’la bu siteyi görür görmez hemen taşınmak istedik” diye söze başlıyor Gülay Afşar evinin salonunda kapak çekimi için makyajı yapılırken. Cildi oldukça bakımlı gözüküyor. Devamlı ekran önünde olduğu için cildine iyi bakmak zorunda olduğunu söylüyor. İki yıla yakın bir süredir NTV’de hafta içi her gün yayınlanan kültür sanat programı “Gece Gündüz”ü başarılı bir çizgide sunmaya devam ediyor.

18 yıldır içinde olduğu televizyon sektörünün mutfağından kamera önüne varana kadar her basamakta ve birçok önemli işte onun imzası var. “Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi mezunuyum aslında. Televizyon, hiç aklımda yokken tesadüfen hayatıma girdi.


Ama ekonomi alanında ihtisas sahibi olmam, bunun yolunu açmada önemli rol oynadı tabii. Başlangıcım, ekonomi kanalıyla oldu. ‘Sahip olduğun bilgiyi ekranda da konuş’ dediler. Doğaçlama başladım anlayacağınız” diye anlatmayı sürdürüyor keyifle Afşar.


Televizyonun onun, dekorasyonun ise eşinin işi olduğunu belirtiyor. Evin dekorasyonunda söz sahibinin eşi Murat Afşar olduğunu belirtiyor bu yüzden. Evin yenilenme sürecinde İtaldeko’nun ortaklarından mimar Esra Günal da onlara destek vermiş. “Bu evi 40 günlük çalışma ile yaşanır hale getirmişlerdi” diye belirtiyor keyifle.


Çekim günü evde olan Murat Afşar da, 2007’de kurulan dekorasyon mağazası İtaldeko’da mutfak ve banyonun yanı sıra İtalya’nın Poliform, Erba, Ulivi ve Saba gibi önde gelen mobilya markalarını satışa sunulduğunu anlatıyor. Ardından daire içinde yaptıkları değişikliklerden bahsediyor.


Dairenin planı baştan sona değişmiş gözüküyor. Evde ağırlıklı olarak Türkiye distribütörü oldukları Poliform’un mobilyaları yer alıyor. 140 m2’lik bahçe katının üç oda ve üç banyosuna, salona ve antreye açılan geniş bir mutfak eşlik etmiş. “Evin modern çizgisinden ayrılan tek mekanı mutfak oldu. Burayı özellikle country tarzda tercih ettik” diye belirtiyor Murat Afşar.

Beyaz ve siyahın güzel dengelendiği mutfak zeminine, çini taşları ile nostaljik bir görüntü katmak istemişler. Tezgahın yanında kendi tasarımı siyah bir tel dolap yer almış. İçi spotlarla aydınlatılan dolap, mutfağa şık bir görsellik katmış. “Mutfak çok önemliydi. Ailece en çok vakit geçirdiğimiz yer burası çünkü” diye belirtiyor Murat Afşar. O da eşi gibi yemek yapmaya ve evde misafir ağırlamaya meraklı biri anlaşılan.

Gri-mavi ile renklendirilmiş salon duvarlarında çiftin ortak tutkusu olan renkli tablolar yer almış. Neş’e Erdok, Komet, Sabri Berkel ve Necdet Kalay gibi çağdaş Türk ressamlarına Contemporary Art Fuarı’ndan aldıkları Dominique Barreau tabloları eşlik etmiş. “Ben evi tamamen beyaz hayal ederken, Murat duvarlara renk vermek konusunda beni ikna etmeyi başardı. Beyazın küçük mekanları büyük göstereceğini düşünürdüm hep. Ama bu tabu kafamda çıkan sonuçla tamamen yıkıldı” diye belirtiyor Gülay Afşar. 


Evde malzeme olarak carrara mermer, gri parlak lake ahşap ve meşe tercih edilmiş. Bunlara ham gri keten kumaşlı kanepeler ve çizgili perdeler eşlik etmiş. “Renkli mobilya ve aksesuvarları öne çıkarmanın en iyi yolu duvarda mat renk kullanmaktır” diye tüyo vermeyi de ihmal etmiyor Murat Afşar. Gerçekten de bu duvar rengi; mor, turuncu ve narçiçeği obje ve aksesuvarlara güzel fon oluşturmuş.


İşte ünlülerin merak edilen evleri!


Kerem Gönlüm

Galatasaraylı basketbolcu Kerem Gönlüm ile eşi Elif Gönlüm, İstinye sırtlarındaki 4 katlı, 600 metrekarelik villanın kapısını Instyle Home Dergisi’ne açtı.

Elif Gönlüm ‘Çocuklardan sonra Ulus’taki evimize sığamadık. Buraya taşındık. Aslında şu an ara yerdeyiz.

Çünkü Kemerburgaz’da yapımı devam eden evimiz henüz bitmedi ’diyor.

Elif Gönlüm çatı katını çalışma ofisi haline getirmiş. Burada şiirler yazıyor, nefes terapisi üzerine çalışmalar yapıyor


İşte ünlülerin merak edilen evleri!


Yeşil Salkım

Şarkıcı-oyuncu YEŞİM SALKIM ve oyuncu HAKAN ERATİK çifti, kızları GİZEM ve ADA ile Sarıyer Maden’de yeşillikler içinde bir bahçe dubleksi seçmişler yaşamak için. Çok hızlı karar verip taşındıkları evin tüm dekorasyon işlerini kendi yaptığını anlatan Salkım, burayı görür görmez içinin ısındığını ve aile hayatları için ideal bulduğunu söylüyor.Yeşim Salkım ve Hakan Eratik çifti bir yıl önce taşınmışlar Sarıyer Maden’deki bu eve. “Daha önce Demirciköy’deydik. İşlerimizin yoğunluğundan dolayı şehre daha yakın olalım dedik. Emlakçı aracılığı ile 3 günde evi bulduk ve hemen taşındık. Zaten içi tertemizdi,” diye söze başlıyor o gün dizi setinden eve gelen Salkım. Şu sıralar reytingleri çok iyi giden, Fox TV’nin Kocamın Ailesi adlı dizisinde Şeniz adlı bir karaktere hayat veriyor. Bir apartman ve birbirine zıt iki ailenin kendi halindeki eğlenceli halleri anlatılıyor bu dizide. Yakında sözlerini Barlas Erinç ve Bora Duran’ın yazdığı iki single da yoldaymış.

Yazı şehirdışı konserlerinden dolayı oldukça tempolu geçirdiğini söylüyor. Bir de Geleceğimizin Çocukları Vakfı’nın üyelerinden o. “Konu çocuklar olunca akan sular durur,” diyor ve toplumu bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyor. “Başta korunmaya muhtaç çocukların eğitimleri olmak üzere, her yaştan insanımızı yeniden topluma kazandırmak yönünde gereken her türlü yatırımı yapmayı ve tüm gerekli olanakları sağlamayı amaçlıyoruz vakıf olarak,” diye belirtiyor. Böylesine sakin bir siteden ev seçmesi de belki biraz bu yoğun temposundan. “Şehir dışında konsere gittiğimde hemen buraya dönmek isterim,” diyor.


180 m2’lik bahçe dubleksi evin alt katında salon, mutfak, misafir tuvaleti ve yardımcı odası yer alıyor. Üst katta ise, içinde banyosu bulunan 4 yatak odasına, 1 giyinme odası ve ortak kullanımlı 1 banyo eşlik ediyor. Evin dekorasyonu ile kendi ilgilenmiş. Salonun geneline hakim beyaz duvarlara, gri, bej ve çiçek desenli keten kumaşlı oturma grupları eşlik etmiş. Kırık beyaz seramik taşla kaplı salonun serinlik hissi verdiğini belirtiyor.


“Alerjim olduğundan halı meraklısı da olamadım pek öyle. Evde az ve öz eşya, açık renk görmeyi tercih ederim. Biraz titiz olduğumu söylemeliyim. Buranın belli bir tarzı yok. Evi içimden geldiği gibi döşedim. İçinde klasik de var modern de… Kısacası sevdiğim her şey,” diyor tüm samimiyeti ile Salkım. Çiftin eve taşınır taşınmaz yaptıkları ilk iş, salona boydan boya cam kapaklı bir kitaplık tasarlatmak olmuş. “Hakan’ın da benim de kitaplarla arası iyidir. Ama dağınık görüntüde olmamalı,” diyor gülerek. Evdeki özel yapım ahşap mobilyalara ağırlıklı Mudo Concept, Pabetland ve IKEA’dan alınanlar eşlik etmiş. Tabloların ve heykellerin eve anlam ve hikaye kattığını söylüyor.


İşte ünlülerin merak edilen evleri!


Özlem Kaymaz:

Eski Türkiye güzeli Özlem Kaymaz’ın çocukları Tara(16), Daniel(12) ve DANTE(5) ile yaşadığı Beykoz Acarkent’teki müstakil villadayız. Kraliçe, geçen yıl taşındığı ve tamamen kendi dekore ettiği bu evi sanat zevki, pozitif hayat felsefesi ve üç meleği ile öyle ışıltılı bir diyar yapmış ki etkilenmemek mümkün değil.

15 yıl yaşadığı Hollanda’dan üç çocuğu ile geçtiğimiz yıllarda Türkiye’ye dönme kararı alan Kaymaz, Acarkent’te huzurlu bir hayat kurmuş kendine. Burayı seçmesinde okul çağındaki çocuklarına, orada alışık oldukları pratik ve konforlu yaşamı aratmamak öncelikli olmuş. “İstanbul’a döndüğümde, farklı bir kültürde doğup büyümüş çocuklarımın zorluk yaşamasını istemedim. Hollanda’nın ütopik ama bir kadar da turistik güzel bir köyünde yaşıyorduk. Okullarının yakında olması çok önemliydi bu yüzden. Şimdi hepsi burada olmaktan mutlu,” diye anlatmaya başlıyor mutfağında kendi yaptığı meşhur çikolatalı cheesecake’ini dilimlerken. Bu arada yeni açılan İtalyan Koleji’nin fahri elçiliğini üstlenmiş olduğunu söylüyor eski bir İtalyan Kolejli olarak. “Eğitimin çok üzerinde duran biriyim. Benim de vizyonumu şekillendiren bu kültürü Türk çocuklarının tanıması ve lisana daha hakim olmaları için bir boşluğu dolduran iyi ve doğru bir eğitim yuvası olarak görüyorum,” diye belirtiyor.

Bir gün önce Dante’nin doğum günü olduğu için kendi yaptığı pasta ve dondurma konusunda hala şanslı olduğumuzu söylüyor. “Burayı görmeniz lazımdı. Her yer çocuk kaynıyordu,” diyor neşeyle. Annesinden sonraki hayattaki en büyük yardımcısı kızı Tara evde, oğulları okulda o gün. Oğlu Daniel’in Nager Sendromu adı verilen rahatsızlığının ailecek hayatlarında yaptığı değişiklikleri anlatırken, yüzünde sadece tevekkül sahibi özel insanlara bahşedilmiş farklı bir ışık beliriyor. Çok sık ameliyat olmak zorunda kalan Daniel›in tedavisi için uzun bir süre New York’ta yaşamışlar. “Hastane ve ameliyat günlerini çıkarırsak güzel anılar kaldı geride sadece. Oğlum hayata zeka geriliği olmadan %10 yaşam kalitesi ve engelli olarak başlamıştı. Ama şimdi bu oran yüzde 85,” diye anlatıyor mutlulukla. Kabullenişin ve hayattaki her şeyin bir nedeni olduğuna derinden inanışın, karşılaştığı zorlukları aşmasında ona çok yardımı olmuş. “Fiziksel güzellikle kendine isim yapmış biriyim. Ama esas güzelliği Daniel ile keşfedecekmişim meğer,” diyor sımsıcak ses tonuyla.


İşte ünlülerin merak edilen evleri!


Serkan Altunorak

Serkan Altunorak, yıllar önce taşındığı Baltalimanı’ndaki apartman dairesini dekoratör annesi Figen Altunorak’ın yardımıyla baştan yaratmış. Oyuncu, gri-beyaz renklerin öne çıktığı modern çizgideki evinin kapılarını InStyle Home dergisine açtı. En son “Muhteşem Yüzyıl”daki Taşlıcalı Yahya karakterinde izlemiştik Serkan Altunorak’ı. Ayrıca Dot Tiyatrosu’nda “Dövüş Kulübü” adlı oyunda rol alıyor şu sıralar. “2015 sezonunda da devam edecek bir oyun bu” diye anlatmaya başlıyor salonunda otururken. Buraya yedi yıl önce Arnavutköy’den taşınmış. Sahil şeridinden kopmayı pek istememiş. “Bir önceki evim de güzeldi ama çok küçüktü. Bu evin sahip olduğu alan duygusu ise bambaşka. İçinde bir zamanlar bisikletimle turlamışlığım da var” diye keyifle anlatıyor Altunorak.

Tek başına yaşadığı 205 m2’lik bu daireyi, onun hayalleri doğrultusunda dekoratör annesi Figen Altunorak iki ayda farklı bir kimliğe kavuşturmuş.


O gün oğlunu ziyarete gelen, geçtiğimiz aylarda Nişantaşı’nda Glam adlı bir dekorasyon mağazası açan Figen Altunorak da evde yaptıkları değişiklikleri sıralıyor: “Odalar birleşti, banyo ve mutfak tamamen yenilendi, evin kabuğu gri ve beyaza büründü. 


Sadece 1950’lerde yapılan apartmanın mevcut parkeleri ve Serkan’ın daireyi görür görmez vurulduğu çini taşları aynı kaldı.”


Evde ağırlıklı olarak Glam mağazasından aksesuvar ve mobilyalar kullanılmış. “Tabii bazıları da Serkan’ın hayal ettiği ve benim özel yaptırdığım parçalar oldu” diye belirtiyor anne Altunorak. Tıpkı ceviz kitaplık ve ampullü aydınlatmada olduğu gibi.


“Bu kitaplığın benzerini yıllar önce master için gittiğim ve en sevdiğim şehir olan New York’ta görmüş ve fotoğraflamıştım” diyor mutlulukla Serkan Altunorak. Dekorasyona meraklı olduğu, evindeki zevkli seçimlerden hemen belli oluyor zaten.


İşte ünlülerin merak edilen evleri!


Jasmin Paris

İç mimar Alara Koçibey, oğlu Emre Renç ve kızı Jasmin Paris ile yaşadığı Çubuklu Vadi Evleri’ndeki villasını eklektik ve modern bir tarzda dekore etmiş. Mimari ve konum olarak çok beğendiği bu ev, sahip olduğu muhteşem orman manzarası ile onu etkilemiş gözüküyor. Koçibey, evinin kapılarını InStyle Home dergisine açtı. 


Alara Koçibey, iç mimari alanında gerçekleştirdiği başarılı projelerle adından sıkça söz ettiren başarılı bir isim. Yeditepe Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü’nden mezun olan Koçibey son olarak Kırşehir, Trabzon ve İstanbul’da üç ayrı otelin iç mimari projelerini bitirmiş. İç mimari üzerine Türkiye ve yurtdışında altı farklı üniversitede eğitim görmüş.


“Kendimi bildim bileli tasarım dünyası içindeyim. Mimar dedem sayesinde çocukluk yıllarımda pazar günleri ailece yapılan gezmenin adı ‘şantiye gezmesi’ demekti benim için” diye anlatmaya başlıyor üç katlı villasının geniş terasında otururken. Önünde alabildiğince uzanan harika bir orman manzarası hakim. Zaten bu evi tercih etmesindeki en büyük etkenlerden biri de bu etkili konum.


Koçibey, geçtiğimiz aylarda 3 MOMS adında çocuk odaları dekorasyonu yapan bir markanın da ortaklarından olmuştu. “Son dönemde beni en çok heyecanlandıran işlerden. Tuvana Büyükçınar ve Emine Palabıyık’la ortak açtığımız bir mağaza bu. Bebek ve çocuk odaları için mobilya ve aksesuvar satıyoruz. Ben mobilyaları, Tuvana tekstili, Emine de operasyon işini yürütüyor. Çocuk odaları konusunda piyasada büyük eksiklik olduğunu düşündükleri için bu işin içine girmiş üç eski arkadaş. 


Tarabya’daki evinden buraya iki yıl önce taşınmış Koçibey. “Mimar Emre Arolat’ın tasarladığı ahşap cepheli evleri ve bu siteyi yapım aşamasından beri takip ediyor ve çok beğeniyordum. Bir yıllık beklemeden sonra ancak taşınabildim” diye anlatıyor. 


330 m2’den oluşan üç katlı villaya her kattan giriş olma özelliğini de çok beğenmiş. En alt katı kendi yaşam alanı olarak tasarlamış. Burada içinde geniş bir giyinme bölümü ve banyo bulunan bir yatak odası ve yine kendine ait bir çalışma odası ile oturma bölümü yer almış. Orta katta salon, mutfak, misafir tuvaleti var. İçinde banyoları olan çocuklarına ait geniş yatak odaları da en üst katta konumlanmış.


İşte ünlülerin merak edilen evleri!


Alara Koçibey

Çok yoğun bir iş hayatı olduğunu belirten Alara Koçibey, hızlı temposuna rağmen oğlu Emre Renç ve kızı Jasmin Paris’le kaliteli zaman geçirmeye özen gösterdiğini belirtiyor. Terzi söküğünü dikemez misali evinde hâlâ eksikler olduğunu söylüyor: “Aslında evde yapmak istediğim daha çok şey var. Ancak salonla ilgilenebildim. 


Taşındığımdan beri salon üç kere değişti.” Eklektik ve modern bir tarzı olan salonu için onu dinlendiren vizon duvar rengini tercih etmiş. “Farklı stilleri evimde görmeyi seviyorum. Bu kat modern bir çizgiye sahipken alt katı tamamen kolonyel bir tarzda dekore edebilirim” diyor. Yaptığı mekânlarda ya da evinde, kendini tekrarlamayı sevmediğini belirtiyor. “Aldığım tüm projelerde karşımdaki insanı bir psikolog gibi derinlemesine analiz ederim. İnsanların kendilerini içinde mutlu ve huzurlu hissedecekleri ve her noktasını kullanabilecekleri evler tasarlamaya özen gösteriyorum” diyor. 


Onun için en büyük ödülün iş bittikten sonra müşteri tarafından ona söylenen “Burası hayatımın evi ve beni çok iyi anlatıyor” sözleriymiş.

Alara Koçibey, salondaki İtalyan kanepenin ve Ralph Lauren ikili koltukların dışındaki tüm mobilya ve aksesuvarları kendi tasarlamış. Eve ilk giren parçalardan Art Deco yemek masasını Paris’teki Marche aux Puces de St-Ouen’de bir antikacıdan satın almış.


“Misafir ağırlamayı severim. Öyle zamanlarda bu masa 12 kişilik olarak açılabiliyor” diyor. Yazın ise şimdi üzerinde büyük bitkiler duran terastaki üzeri kaplumbağa deseni, siyah mermer masasını kullanıyormuş.


İşte ünlülerin merak edilen evleri!


Burçin Terzioğlu

'Kadın İsterse' dizisindeki Demet rolüyle yıldızı parlayan ve Fırtına dizisinde Zeynep karakteriyle ilk başrolünü oynayan Burçin Terzioğlu, kendi gibi oyuncu olan eşi Murat Yıldırım ile altı yıl önce, birlikte rol aldığı Fırtına setinde tanışıp evlendi.


Çift, Bebek'teki evlerinin kapısını Instyle Home mayıs sayısına açtı.

Daha önce Küçük Bebek’te yaşayan çift buraya iki yıl önce taşınmış. “Bebek trafiğinde sıkılıp uzunca bir süre ev aradık. Bu evden bir arkadaşımız sayesinde haberdar olduk. Görür görmez Murat da, ben de çok etkilenip hemen tutmaya karar verdik. İnsana huzur veren sokağını ikimiz de çok sevmiştik. Arabayı artık çok az kullanıyoruz çünkü her şey elimizin altında. Beş dakikada Bebek’te olabiliyorum,” diye mutlulukla anlatmaya başlıyor evinin mutfağında kahveleri hazırlarken Terzioğlu.

250 m2’lik evin alt katında salon, mutfak, çalışma odası, misafir tuvaleti ve banyosu yer alıyor. Üst kat içindeki banyo ve geniş giyinme odası ile tamamen yatak odası olarak tasarlanmış.


Önünde havuzlu bahçeyi gören küçük bir balkonu var. Salonu yatak odasına bağlayan siyah demir merpenler mekana güzel bir grafik görüntü katmış.


İşte ünlülerin merak edilen evleri!


Ebru Şallı

Geçtiğimiz yıl sürpriz bir kararla 10 yıllık eşi Harun Tan'dan ayrılan Ebru Şallı, çocuklarıyla birlikte yaşadığı evinin kapılarını Instyle Home dergisinin nisan sayısına açtı.


Televizyon dünyasında yaptığı uzun soluklu kadın programlarında adından başarıyla söz ettiren eski Türkiye güzellerinden sunucu Ebru Şallı, yeni kurduğu hayatında yaşamak için Ulus’tan bir ev seçmiş kendine.

“Yeni yapılan Savoy Sitesi’ni çok duymuştum. Bundan yedi ay önce, taşınma işi gündeme gelince ilk buraya bakmak istedim. Evin bahçe dubleksi olması, ayrıca her iki katının bahçeye açılması tercihimde önemli rol oynadı,” diyor. Zaten taşınır taşınmaz ilk işi hayalini kurduğu pilates odasını hayata geçirmek olmuş. 250 m2’lik bahçe dubleksli evin alt katında içinde banyo ve giyinme odası olan yatak odasına, pilates odası ve banyo eşlik ediyor. Üst katta ise önü yemyeşil bahçeye açılan salon, mutfak, iki misafir odası, banyo ve bir misafir tuvaleti yer alıyor. Şallı, Ulus’u semtin merkezi konumda bulunmasından dolayı tercih etmiş.

Evin dekorasyonunu çok kısa sürede kendi yapmış. Genelde hakim beyaz duvarlara Ligne Roset ve Mudo Concept’ten aldığı beyaz parlak lake mobilyalar ve renkli aksesuarlar eşlik etmiş. En sevdiği renk olan moru da oturma bölümü için seçtiği rahat kanepesinde görmek istemiş. “Bu Ligne Roset kanepe rahatlığı ile ödül almış bir tasarımmış. Dört ay kadar beklemem gerekti bunun için. İnsan içine oturunca kalkmak istemiyor,” diye anlatıyor.


İşte ünlülerin merak edilen evleri!


Esra Dermancıoğlu

Oyuncu Esra Dermancıoğlu, kızı Refia ve boxer cinsi köpeği Şiva ile yüksek tavanlı bir Galata evinde yaşıyor. Ünlü oyuncu, dekorasyonu kendi sıcak ve nostaljik ruhunu yansıtan bu etkileyici dairenin kapılarını InStyle Home’a açtı.


Vizyondaki “Kadın İşi Banka Soygunu” filminin başrolünde... Ayrıca “90’lar” dizisinde Papatya Şükran olarak karşımıza çıkıyor. Ama kitlelerin hafızalarına hiç kuşkusuz “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisindeki muhteşem (!) yenge karakteri Mukaddes’le kazındı.

Galata’da aslına uygun yeniden inşa edilen bu apartman dairesine 3,5 yıl önce taşınmış. Daha önce Gümüşsuyu’nda oturuyormuş: “Kendimi yüksek tavanlı mekanlarda çok iyi hissediyorum. Bundan önceki evim de böyle ferahtı. Burayı dostum Derya Alabora sayesinde buldum. Evi ilk o gördü. ‘Tam sana göre bir yer var’ diye bana haber verdi. Dairenin yüksek tavanı, büyük pencereleri etkiledi beni...” Öğrencilik yılları Beyoğlu’nda, Fransız Lisesi Pierre Loti’de geçtiğinden Galata’nın hayatında ayrı bir önemi olduğunu söylüyor. 


Sonrasında İngilizce için Boston’un yolunu tutmuş. Onun üzerine İsviçre-Luga-no’da sanat tarihi okumuş. Oyunculuk ise hayatına daha sonra girmiş. “Çiğdem Simavi’nin KÜSAV’ında ve antikacılar arasında rahmetli Monik Benardete ile gezinirken oyunculuk dünyasına adım attım” diye neşeyle anlatıyor. Şahika Tekand’ın Stüdyo Oyuncuları eğitiminin ardından Laçin Ceylan ve Derya Alabora’dan da drama konusunda dersler almış.


İşte ünlülerin merak edilen evleri!


Gülben Ergen

Gülben Ergen’in oğulları Atlas, Ares ve Güney’le beraber yaşadığı İstinye Park Residence’daki penthouse, konforlu ve renkli detaylara sahip. Ergen, çocuklarının öncelikleri doğrultusunda yarattığı bu sıcak yuvanın kapılarını InStyle Home dergisine açtı.



Gülben Ergen, işi ve üç sevimli oğluyla beraber geçirdiği özel zamanlarını dengelemiş başarılı bir sanatçı ve anne. “Ama önce anne kimliğim gelir. Her işimi ilk oğullarımı düşünerek organize ediyorum” diye söze başlıyor evinin renkli mutfağında. Üzerinde evde giymeyi çok sevdiğini söylediği rahat bir eşofman var. Şeyda Coşkun’un diyet programı ile üç ayda vermiş olduğu kilolar ise gözden kaçacak gibi değil. 


O gün Atlas evde, ikizler Ares ve Güney okuldalar. “Birazdan gelirler. İşte o zaman görün siz bu evin halini” diyor gözleri parlayarak. Show TV’de gündüz kuşağında her gün yaklaşık iki saat canlı yayında. “Yeni konular, yeni konuklar, içerik hazırlıkları ve editörlerle toplantılar zaten sevdiğim işlerdi, şimdi ciddi vaktimi alan konular oldu bunlar” diye anlatıyor.


İşte ünlülerin merak edilen evleri!


Oya Başar

Boğaz’daki yalı dairesinden Quality dergisine poz veren Oya Başar, uzak kaldığı ekrana yakında döneceğini söyledi.


Oya Başar ‘Ara verdiğim süre içinde Amerika’da okuyan kızım Ayşe’yi sık sık ziyaret ettim.


Oralar bana göre değil. Ben İstanbul’un, bu güzel evimin hayranıyım. Bu manzaraya baktıkça ömrüm uzuyor’ dedi.


İşte ünlülerin merak edilen evleri!



Ayşe Tolga

Oyuncu, aromaterapist, girişimci ve anne... Geçtiğimiz aylarda boşanan Ayşe Tolga, kızı Can Yael ile taşındığı ve kendine yeni bir hayat kurduğu Çekmeköy’deki evinde Elle Decoration dergisini ağırladı. 


Son dönemlerin popüler dizisi “Seksenler”in oyuncularından Ayşe Tolga, Çekmeköy Taşdelen Mevkii’nde özel bir site içinde yer alan müstakil evine üç ay önce taşınmış. Burayı 3,5 yaşındaki kızının okuluna ve kendi işine yakın olduğu için tercih etmiş. 


Dört katlı evin kullanım alanı 280 m2 ve beş odası bulunuyor. Giriş katta salon, yemek bölümü, mutfak ve misafir tuvaleti, üst katta ebeveyn, misafir ve çocuk odasının yanı sıra bir de ortak banyo var. Bodrum katta ise hizmetli odası ve kazan dairesi...


İşte ünlülerin merak edilen evleri!


Sibel Can

Sibel Can, çok sevdiği Cote d’Azur’da geçtiğimiz yıllarda bir ev satın aldı. Dekorasyonunda modern ve klasik unsurların harmanlandığı, Can’ın çok sevdiği lavanta renklerinin hakim olduğu, lacivert Akdeniz sularına kucak açan bir ev bu... InStyle Home ekibi, ekim sayısı için işte o rüya daireyi dolaştı.


Klasik Fransız mimarisinin 1950’lerde yapılmış güzel bir örneği olan bu apartman dairesini, ikinci kez birlikte çalıştığı iç mimar Necibe ve Birol Darcan çiftiyle yapmaya karar vermiş Sibel Can... Deniz manzaralı evinin terasında kahvesini ağır ağır yudumlarken, her zamanki gibi ışıl ışıl gözüküyor.


İşte ünlülerin merak edilen evleri!


Hürriyet 




Geri Dön