19 / 04 / 2024

İSTEB-BEZE iş birliği ile emlakçılık standartları geliştirilecek!

İSTEB-BEZE iş birliği ile emlakçılık standartları geliştirilecek!

İSTEB-BEZE işbirliği kapsamında, tüketicinin bilinçlendirilmesi; çağdaş, şeffaf ve güvenilir emlakçılık standartlarının geliştirilmesi ve bu konularda kamuoyu oluşturulmasına ilişkin çalışmalar gerçekleştirilecek.



Kısa süre önce İstanbul Koşuyolu Adile Sultan Öğretmenevi salonlarında İSTEB Yön. Bşk. Ulvi Özcan ve Yönetim Kurulu üyeleri ev sahipliğinde BEZE İletişim Grubu temsilcileriyle iş birliği protokolü imza töreni gerçekleştirildi.

İSTEB dünyanın ikinci ülkemizin ilk ve tek Emlak Brokerliği Kooperatifi olarak “hedef saygın emlakçılık” parolası ile  Mart 2019'da kuruldu. İSTEB’in ana amacı, emlak sektöründe yatırımcının aldığı hizmetin kalitesini yükseltmek ve tüketicinin emlak tercihinde bilinçlendirilmesine imkan sunmak.

İSTEB-BEZE iş birliği ile emlakçılık standartları geliştirilecek!

İSTEB-BEZE işbirliği kapsamında, tüketicinin bilinçlendirilmesi; çağdaş, şeffaf ve güvenilir emlakçılık standartlarının geliştirilmesi ve bu konularda kamuoyu oluşturulmasına ilişkin çalışmalar gerçekleştirilecek. Emlak sektörüne bilinçli ve eğitimli insan kaynağının "yeni nesil brokerlik" anlayışıyla kazandırılması da planlanıyor.

Sektörde kayıtdışı şekilde çalışan kişilerin oluşturduğu haksız rekabetin engellenmesi ve kayıtlı ekonomiye girdi sağlamak, tüketicinin dayanıklı emlak tercihini gelişmesini sağlamak, yaygınlaştırmak İSTEB-BEZE iş birliğinin ana unsurlarından.

BEZE Medya kurumları iletişimi

Bu çalışmalara katkıda bulunmak amacıyla ilgili resmi ve özel kurumlar ve STK’lar ile güçlü iş birlikleri, üniversite ve yarı resmi eğitim kurumlarıyla gerçekleştirilecek çalışmalar değerli medya kurumları ve mensupları aracılığıyla düzenli şekilde aktarılacak.

İSTEB-BEZE iş birliği ile emlakçılık standartları geliştirilecek!

Tüketici Dernekleri ile Buluşma...

İmzalanan iş birliği protokolü kapsamında İSTEB-BEZE ekibi tüketici dernekleri temsilcileri ile ilk grup toplantısını TÜRFED (Tüketici Hakları ve Rekabet Hukuku Federasyonu) ile gerçekleştirdi. Başkan Musa Karademir ve Yönetim Kurulu üyesi Jale Yanılmaz’ın katılım gösterdiği bu görüşmede toplumsal yarar sunmak için iş birliği yapılması kararı alındı. Benzer toplantıları sürdürecek.

İSTEB'den Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik'e itiraz!


Geri Dön