16 / 04 / 2024

İstikbal'den üç ay taksit erteleme fırsatı!

İstikbal'den üç ay taksit erteleme fırsatı!

İstikbal, tüketiciye farklı ürün gruplarında başlattığı yüzde 10 KDV indirimi ve üç ay taksit erteleme fırsatı sunuyor



İstikbal, evlerini yenilemek isteyenler için farklı birçok ürün grubunda geçerli olan sonbahar kampanyasını başlattı. Modern koltuk takımlarından emniyetli bazalara, yemek ve yatak odası takımlarından kullanışlı kanepelere, ergonomik ve sağlıklı yataklardan gençleri özgür hissettiren genç odası takımlarına kadar birbirinden şık ve kullanışlı birçok ürünü yüzde 10 KDV indirimi ve taksit avantajları ile sunuyor. 
1 Ekim-31 Aralık 2009  tarihleri arasında geçerli olan kampanyada metal bazalar 259 TL'den, deri başlıklar ve yataklar 99 TL'den başlayan fiyatlarla tüketiciyle buluşuyor. Ayrıca 1-30 Kasım tarihleri arasında tek kişilik comflex yorganlar 36.90 TL'den satışa sunulacak.

ÜÇ AY EKSTRE ERTELEME
İstikbal, sunduğu indirimlerin yanı sıra tüm ürün gruplarında Axess kart sahiplerine özel, 3 ay ekstre erteleme ve peşin fiyatına vade farksız 12 taksit  avantajıyla ödeme kolaylığı sağlıyor.

ÜÇ KATLI MAĞAZADA TASARIM MOBİLYALAR
Koleksiyon, ekim ayında Caddebostan'da açtığı mağazasını tasarım severlerin beğenisine sunuyor. Bağdat Caddesi üzerinde yer alan, Koleksiyon Home ve Koleksiyon Contract / Office ürünlerinin sergilendiği 750 metrekarelik mağaza üç kattan oluşuyor. Giriş katında, mobilyalar arasında yer alan aksesuar standlarında, Koleksiyon'un Faruk Malhan ve Alev Ebuzziya tasarımlarının yanı sıra ünlü markalarının da ürünleri yer alıyor. Üst kat ise mağazadaki ev konseptini korurken, bu katta ayrıca ofisler için ayrılan bir köşe de bulunuyor.

CAN SİMİDİ BAZALARDA KAMPANYA
Bellona, modern tasarımının yanı sıra fonksiyonelliği ile de dikkat çeken Stone bazaları 20 Ekim - 31 Aralık tarihleri arasında geçerli olan şok fiyat kampanyası ile satışa sunuyor. 
Bellona'da tek kişilik bazalar 239 TL, çift kişilik bazalar ise 429 TL'den başlayan fiyatlarla görücüye çıkıyor. Aynı zamanda bazayla uyumlu bir kombinasyon oluşturan tek kişilik başlıklar 89 TL, çift kişilik başlıklar ise 114 TL'den satışa sunuluyor.
Kahve ve krem renk seçenekleri, çelik konstrüksiyonlu, deri kaplamasıyla ilgi gören Stone baza, fonksiyonel geniş saklama alanıyla da iddialı.
Bellona, tüketiciyi birçok cazip avantajla buluşturan kampanyasında sunduğu şok fiyatlara ek olarak, Axess kart sahiplerine özel, 3 ay ekstre erteleme ve peşin fiyatına 12 ay taksit imkanı da müjdeliyor.
Milliyet Cadde


Geri Dön