05 / 05 / 2024

İstinyePark'ın caddesi modanın kalbi Paris'i aratmıyor

İstinyePark'ın caddesi modanın kalbi Paris'i aratmıyor

İstinyePark Alışveriş Merkezi aydınlık atmosferi, farklı bütçelere hitap eden mağazaları ve pazarıyla görülmeye değer



İstanbul'un en keyifli alışveriş adreslerinden biri İstinyePark... Çünkü hem her bütçeye hitap eden onlarca markayı bir arada buluyorsunuz hem de farklı mimarisiyle bir alışveriş merkezinden çok caddede alışveriş ediyor gibi hissediyorsunuz. Geniş koridorları, aradığınızı rahatça bulmanızı sağlayan mağazaları, pırıl pırıl ortamı sayesinde alışveriş tutkunlarının gözdesi İstinyePark açılalı yaklaşık iki buçuk yıl oldu. Ama siz hala burayı keşfetmediyseniz emin olun çok şey kaçırıyorsunuz. Çünkü birçok markanın Türkiye'deki `ilk ve tek' mağazası İstinyePark'ta bulunuyor.

Toplam 291 mağazası farklı zevklere, yaş ve gelir gruplarına hitap ediyor. Örneğin uygun fiyatlarıyla gençlerin gözdesi Bershka da burada, Moschino da. Pırlanta tutkunları için De Beers da var, modern tasarımları sevenler için Yargıcı Accessorize da...

"Başka başka" diyenler için diğer markalara da şöyle bir göz atalım isterseniz: Adidas, Adil Işık, GAP, Zara, The Body Shop, Batik, Benetton, Roman, İpekyol, Camper, Fred Perry, Koton, Mango, Max Mara, Faik Sönmez, Derimod, Hotiç, Derishow, New Balance, Polo Garage, Stradivarius, Zeki Triko, İnci, D&R, Darty, Bang&Olufsen, Hiref, Mudo, Nuxx, Teknosa, Kabalcı, GNC, Sephora, Sevil, Saat&Saat... Kısacası say say bitmiyor.

ADETA MODANIN MERKEZİ
İstinyePark'ın en önemli özelliklerinden biri de moda markaların yer aldığı alışveriş caddesi. Meydan formunda tasarlanan caddede Jimmy Choo, Dior, Fendi, Miu Miu, Gucci, Etro, Dolce&Gabbana, Burberry, BCBG Max Azria, Bottega Veneta, Hugo Boss, Armani, Ermenegildo Zegna, Moschino, Ralph Lauren, Louis Vuitton, Chloe gibi dünyaca ünlü moda markaları yer alıyor.

Masa restoranı da unutmamak lazım. Ünlülerin gazetelerde, magazin programlarında görüntülendiği mekanın bütün özelliğini bununla sınırlı saymayın. Şık, ferah ve modern tasarımıyla dikkat çeken Masa, üç kattan oluşuyor. İsterseniz teras ve bahçesinde açık havada keyifle kahvenizi yudumlayıp yemeğinizi yiyebileceğiniz restoranın mönüsü de son derece zengin. Dünya mutfaklarından örneklerin yer aldığı mönüde somon sashimi, salatalar, makarna, risotto, odun fırınından pizza ve pide çeşitleri ızgara et, tavuk ve balık seçenekleri mevcut.

YORULANA BOL KÖPÜKLÜ KAHVE
İstinyePark'ta bir market bulunuyor ama o da süper ya da hipermarket değil. Üstelik bu durum alışveriş keyfinize keyif katıyor. Çünkü burada geleneksel çarşı pazar alışverişini özleyenleri mutlu eden bir pazaryeri var. Kasaptan şekerciye, baharatçıdan fırına her şeyi bulabilirsiniz burada: Meşhur şekerci Cafer Erol, Günaydın Kasap, Malatya Pazarı, Polonez Şarküteri, Tariş, Osmani, Pelit, Arifoğlu... Yorgunluk kahvenizi pazaryerindeki ağacın altında Fazıl Bey'in Türk Kahvesi'nde yudumlayabiliriniz.

Ayrıca sinema sevenler için 12 salona sahip AFM'yi es geçmemek lazım. Çünkü İstanbul'un IMAX teknolojili tek üç boyutlu sineması burada. 

AVM'NİN KÜNYESİ
Mağaza alanı: 87.000 m2

İnşaat alanı: 270.000 m2

Mağaza sayısı: 291

Otopark kapasitesi: 3.250 araç

Engelli otoparkı: Var.

Cafe ve Restoran Sayısı: 46

Sinema: 12 salonlu AFM

Kablosuz internet: Bütün food court alanında mevcut.

Vale servisi: Var.
Star


Geri Dön