26 / 04 / 2024

İsviçre'de ilk kripto para fonuna onay verildi!

İsviçre'de ilk kripto para fonuna onay verildi!

İsviçreli Finansal Piyasa Denetim Otoritesi (FINMA) son zamanlarda sık sık gündeme gelen ülke yasalarına uygun ilk kripto para fonu için onay verdi.



İsviçreli Finansal Piyasa Denetim Otoritesi (FINMA) son zamanların gündem konuları arasında yer alan ülke yasalarına uygun ilk kripto para fonu için onay verdi.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, Crypto Market Index Fund ismiyle oluşturulan fon kalifiye yatırımcılar tarafından kullanılacak ve öncelike son zamanların gündem konuları arasında yer alan kripto para varlıklarına yatırım yapacak.

İsviçre de ilk kripto para fonuna onay verildi!

Aktarılan bilgilere göre, FINMA'nın verdiği onayda yatırım aracı "alternatif yatırımlar için diğer fonlar" kategorisinde tanımlandı.

 

Kripto para borsasında denge sağlanamıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön