20 / 04 / 2024

İTO, 200 firma ile Katar'a gidiyor

İTO, 200 firma ile Katar'a gidiyor

İstanbul Ticaret Odası, bugüne kadar yapılan en büyük Türk ihraç ürünleri sergisini Katar'da gerçekleştirecek.



Üyelerinin yeni pazarlara açılarak yeni ortaklıklar kurması amacıyla başlattığı 'Körfez Açılımı' projesini genişleten İstanbul Ticaret Odası (İTO), bugüne kadar yapılan en büyük Türk ihraç ürünleri sergisini Katar'da gerçekleştirecek. 3-6 Ekim 2009 tarihleri arasında Katar'da açılacak '1. Türk Ürünleri Sergisi'ne, mobilyadan inşaata, makineden kozmetiğe, hediyelik eşyadan hazır giyim ve gıda sektörüne kadar çok sayıda sektörden 200 özel sektör temsilcisi katılacak.
Takvim

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

İTO, 200 firma ile Katar'a gidiyor

İstanbul Ticaret Odası (İTO), üyelerinin yeni pazarlara açılarak yeni ortaklıklar kurması amacıyla başlattığı "Körfez Açılımı" projesini genişletiyor. İTO bugüne kadar yapılan en büyük Türk ihraç ürünleri sergisini
3-6 Ekim 2009 tarihlerinde Katar'da gerçekleştirecek. İTO daha önce aynı sergiyi Bahreyn ve Ürdün'de iki, Oman ve Kuveyt'te bir defa gerçekleştirmişti. İTO Başkanı Murat Yalçıntaş, "Dostlarımıza hem Türk KOBİ'lerinin gücünü hem kültürel zenginliğimizi göstereceğiz. Bu sergi büyük açılımlara vesile olacak" dedi.
Türkiye

İTO Katar'a 200 firma ile çıkarma yapacak

Üyelerinin yeni pazarlara açılarak yeni ortaklıklar kurması amacıyla başlattığı "Körfez Açılımı'' projesini genişleten İstanbul Ticaret Odası(İTO), bugüne kadar yapılan en büyük Türk ihraç ürünleri sergisini Katar'da gerçekleştirecek. 3-6 Ekim 2009 tarihleri arasında Katar'da açılacak 1. Türk Ürünleri Sergisi'ne, mobilyadan inşaata, makineden kozmetiğe, hediyelik eşyadan hazır giyim ve gıda sektörüne kadar çok sayıda sektörden 200 özel sektör temsilcisi katılacak.
Sabah


Geri Dön