29 / 03 / 2024

İTO, Yaşayan İstanbul Maketi ile CNR Emlak Fuarı'na damga vuracak!

İTO, Yaşayan İstanbul Maketi ile CNR Emlak Fuarı'na damga vuracak!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer alacağı ‘CNR emlak 2015 - konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı 4 Kasım’da (Yarın) açılıyor.



Türkiye ve yakın coğrafyanın konut, iş yeri, alışveriş merkezi yatırımcıları ile katılımcı firmaları bir araya getirecek fuarda 200’ün üzerinde proje CNR Expo Yeşilköy’de sergilenecek. CNR Emlak Fuarı’na İTO’nun ‘Yaşayan İstanbul Maketi’ damga vuracak. 


İstanbul'un 24 saati


İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) ‘Yaşayan İstanbul Maketi’ de CNR Emlak Fuarı’nda ilk kez İstanbullularla ve dünyanın dört bir yanından gelecek ziyaretçilerle buluşturulacak. İstanbul'un 24 saatini yansıtan makete ilginin büyük olması bekleniyor.


4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenecek CNR Emlak 2015 Fuarı’na, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük yatırımcı ve alıcı gruplar ağırlayacak.


Türk doğal taş endüstrisinin en büyük buluşması “Natural Stone - 12.Uluslararası Mermer, Doğal Taş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı” da CNR Emlak Fuarı ile aynı tarihte (4 Kasım) başlıyor. 7 Kasım’a kadar devam edecek Natural Stone katılımcı firmaları ile CNR Emlak Fuarı katılımcıları arasında ortak sinerji yaratılarak, yeni iş birliklerinin önünün açılması hedefleniyor.


Milliyet


Geri Dön