26 / 04 / 2024

Ivana Sert, Flatofis Çarşı açılışındaydı

Ivana Sert, Flatofis Çarşı açılışındaydı

Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen Türkiye'nin ilk yatay ofis projesi Flatofis'in Çarşı Bölümü iş, sanat ve magazin dünyasından önemli isimlerin katıldığı bir organizasyonla tanıtıldı



Sinpaş Yapı tarafından 110 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen ve 2 bin kişiye istihdam yaratacak Türkiye'nin ilk yatay ofis projesi Flatofis'in Çarşı Bölümü iş, sanat ve magazin dünyasından önemli isimlerin katıldığı bir organizasyonla tanıtıldı. Açılışını Sinpaş İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, Flatofis Genel Müdürü Mehmet Özdemir, Sinpaş Yapı Genel Müdür yardımcısı Mahmut Çelik, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve milli basketbolcumuz İbrahim Kutluay'ın yaptığı organizasyona, sanat ve magazin dünyasından Ivana Sert, Hatice gibi isimler de katıldı.

Çalışanların ve Bölgenin Alışveriş İhtiyacını Karşılayacak

Yüzde yüze yakını kiralanan Flatofis Çarşı'da bölge ve ofis çalışanlarının ihtiyaçlarını karşılayacak her şeyi bulmak mümkün olacak. Hazır giyimden aksesuara, ev dekorasyonundan elektroniğe, kuru temizlemeden anahtarcıya, açık tenis kortları, güneşlenme terasları, kapalı yüzme havuzu ile fitness center'dan spaya, çiçekçiye ve arşiv alanlarına kadar birçok şeyi bünyesinde barındıracak.

Adil Işık, YKM, Kiğılı, Arslanlı, Dufy, Muya, Wenice Kids, MOL, İnkasport, İnci ve Defacto'nun outlet konseptleri ile yer aldığı Çarşı'da Darty, Koçtaş, Burger King, Değirmen Pastanesi, Starpark, Yılmaz Optik, Takışık, Niyazibey Restoran, Atom Tost, Kampus, Different Hair, Tablacı, Narpost, Sbarro, Printon, Gli, Çok Şeker, Haribo, Magiccorn, Superdry da bulunuyor.

Çarşı, 2 bin Kişiye İstihdam Sağlayacak

Eyüp'ün turizm ve kültürel açıdan zengin olduğu kadar, tamamlanan ve devam eden yatırımlar ile de bir kongre merkezi haline geldiğini ifade eden Flatofis Genel Müdürü Mehmet Özdemir, "Bu durum bizleri fazlasıyla heyecanlandırıyor, Flatofis Çarşı, bu zenginliği ve yeni oluşumu, marka karması ve mimarisi ile tamamlayacak. Bölgenin alışveriş ve eğlence ihtiyacını karşılayacak kriz ortamında da 2 bin kişiye istihdam sağlayacak."dedi. 
 
Günlük 15 bin Kişiye Hizmet Sunacak

Flatofis Çarşı, 18 bin metre kare hizmet alanı ile bulunduğu Eyüp mevkiinde Haliç (Eminönü, Sultanahmet, Kağıthane, Alibeyköy) başta olmak üzere Rami, G.O.P. ve Fatih ilçelerinden oluşan 1. çemberdeki müşteri profilinin çekim noktası olarak bulunduğu bölgeye hareketlilik kazandıracak. Flatofis Çarşı'nın, 4 bin 500 kişiden oluşan ofis çalışanının yanı sıra bulunduğu bölge içerisinde günlük ortalama 15 bin kişiye hizmet sunması hedefleniyor.


Geri Dön