19 / 04 / 2024

Ivanka Trump, Trump Towers'dan daire alanlara davet verdi!

Ivanka Trump, Trump Towers'dan daire alanlara davet verdi!

Dünyaca ünlü emlak devi Donald J. Trump'un kızı Ivanka Trump, İstanbul'da bir parti verdi



Organizasyon İş Geliştirme ve Stratejik Yatırımlar Başkan Yardımcısı Ivanka Trump, İstanbul'daki ilk gününde, şirketinin Doğan Ailesi ile ortaklaşa yürüttüğü Şişli'deki Trump Towers'ın kokteyline katılmıştı. Trump, İstanbul'daki ikinci gününde Doğan Yayın Holding'in üst düzey yöneticileri, genel yayın yönetmenleri, köşe yazarları ve Trump Towers'dan daire alanlara bir davet verdi. Trump, güzelliği, şıklığı ve zerafetiyle gecenin yıldızıydı.

TWEEN CITY's'DE
ORKA Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, Türkiye'deki ilk monobrand kadın & erkek giyim mağazasını, önceki gün Nişantaşı City's'de açtı. Londra, Milano ve Barcelona'da da şubesi bulunan Tween'in açılışına, moda ve cemiyet hayatının ünlüleri katıldı. 70'li ve 80'li yılların müzik idollerinin ve akımlarının izlerini taşıyan sonbahar kış koleksiyonu mini bir defileyle davetlilere tanıtıldı. Açılışta Orakçıoğlu pet mutluydu. Hayırlı olsun!

PORSCHE'DEN VAZ MI GEÇTİ?
Cem Hakko, motor sporlarına öteden beri çok meraklı. Türkiye Ralli Şampiyonası'nda birçok başarıya imza attı,  Andrenalin yüklü birçok sporu başarıyla yapan Hakko'nun otomobil tercihi de, andrenalin yükselten dünyanın en prestijli otomobillerinden Porsche 911 Carrera idi. Hakko'ya önceki gece sevgilisi Ronit Gülcan ve Tilda Tezman'la Nişantaşı Biber Bar'dan çıkarken rastladım. Hakko'nun Range Rover cipe bindiğini görünce şaşırdım. Çünkü onu yıllardır Porsche'yle görmeye alışmışım. Hakko'ya “Porsche'den vaz mı geçtin?” dedim. “Vazgeçer miyim hiç! Gördüğün gibi üç kişiyiz. Arkadan da Erol Tezman geliyor. Kalabalık olduğumuz zaman cipi alıyorum. Tek olduğum zaman yine onu kullanıyorum” dedi.
Milliyet Cadde


Geri Dön