26 / 04 / 2024

İzka Port Bayraklı satışa çıktı! Yeni proje!

İzka Port Bayraklı satışa çıktı! Yeni proje!

34 katlı İzka Port Bayraklı, 1+1’den 4+2’ye farklı genişlikte evleri, kapalı otoparkı, özel teras alanında konumlanan spor salonu, çocuk oyun alanı ve Infinity Pool gibi sosyal olanaklarıyla öne çıkıyor.



34 katlı olarak hayata geçirlen İzka Port Bayraklı projesinde 1+1’den 4+2’ye farklı büyüklüklerde daire seçenekleri bulunuyor.  Geniş metrekareye karşı oldukça uygun fiyatlar ile satışa çıkan projede 1+1 daireler net 57 metrekare, 3+1 daireler net 160 metrekare, 4+2 Winter Garden dairelerse net 190 metrekare şeklinde, balkonlu olarak tasarlandı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil şunları söyledi:

İzka Port Bayraklı satışa çıktı! Yeni proje!

 “Önceki porjelerimizde yatırımcılara  yüzde 100’ü aşan prim getirisi sağladık. Önümüzdeki dönemde gayrimenkul dövizden daha fazla getiri sağlayacak. Konut fiyatları açısından en uygun dönemdeyiz. tüm alıcıları satış ofisimizde bulunan örnek dairemizi görmeye bekliyoruz.”  dedi.

İzka Port Bayraklı, Adliye Sarayı’nın önünde denize sıfır konumda, Alsancak, Konak ve Bornova’ya 10 dakika mesafede yükseliyor. Çeşme ve Foça gibi yazlık beldeleryse 20 dakikalık uzaklıkta inşa ediliyor. 

Web: https://izka.com.tr/


Geri Dön