27 / 04 / 2024

İzmir 70 farklı ülkede tanıtılacak!

İzmir 70 farklı ülkede tanıtılacak!

EXPO'DAN ders çıkaran İzmir'deki fahri konsolosları İzmir'in dünyanın 70 ülkesinde lobi faaliyetlerim gerçekleştirmek amaçlı Yaşar Üniversitesi öncülüğünde bir araya geldi. Bu tanıtım atağında üniversitede okuyan yabancı öğrenciler de gönüllü olacak.



 EXPO'DAN ders çıkaran İzmir'deki fahri konsolosları İzmir'in dünyanın 70 ülkesinde lobi faaliyetlerim gerçekleştirmek amaçlı Yaşar Üniversitesi öncülüğünde bir araya geldi. 

Merkezi İzmir'de bulunan Türkiye Fahri Konsoloslar Birliği ile Yaşar Üniversitesi işbirliği yaptı, hedef 70 ülkede İzmir'i tanıtmak; bu tanıtım atağında üniversitede okuyan yabancı öğrenciler de gönüllü olacak. Yaşar Üniversitesi ve 70 farklı ülkeyi temsil eden Türkiye Fahri Konsoloslar Birliği Selçuk Yaşar Kampusu'nda düzenlenen 'Farklı Kültürler Günü'nde bir araya geldi. 

'İzmir için çalışıyoruz' Türkiye Fahri Konsoloslar Birliği Genel Sekreteri Selçuk Borovalı, "Bu tanıtım atağı sürecinde İzmir'deki 9 üniversitenin kültürel rolü, kentin turistik bölgeleri, uluslararası ulaşım olanakları, liman ve serbest bölgedeki ticari ilişkiler, ticari fuarlar büyük önem taşıyor. 1998'de kurulan birlik şu anda İzmir'de 70'ten fazla ülkeyi temsil ediyor. Biz mümkün olduğu kadar tüm Türkiye'yi temsil edecek şekilde çalışıyoruz" dedi. 


Star Ege


Geri Dön