24 / 04 / 2024

İzmir Asma Bahçeler’de yeni bir yaşam başlıyor!

İzmir Asma Bahçeler’de yeni bir yaşam başlıyor!

Tanyer İnşaat’ın Narlıdere’deki projesi Asma Bahçeler, yüzde 95 oranında tamamlandı; daire teslimlerine Haziran itibariyle başlandı. Projede Her daire ortalama 150 metrekarelik özel bir bahçeye sahip.



Tanyer İnşaat’ın Narlıdere’deki projesi Asma Bahçeler, yüzde 95 oranında tamamlandı; daire teslimlerine Haziran ayı sonu itibariyle başlandı.


Asma Bahçeler’in peyzaj düzenlemesiyle sosyal alanlardaki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirten Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, yapımında son aşamaya gelinen projeden ev satın alanların, kent merkezinde yazlık keyfi yaşayacağını söyledi.


Satışlarda da sona yaklaştıklarını açıklayan Tanyer, kısa süre önce açılışı gerçekleştirilen Yaşar Kemal Rekreasyon Alanı’nın yanında konumlanan projenin değerinin de arttığına dikkat çekti. Asma Bahçeler’in İzmir’deki diğer inşaat projelerinden farklı ve iddialı olduğunu kaydeden Münir Tanyer, “Son derece ferah ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan bu sıradışı projeyi oluştururken, evinizin her köşesinden bahçe, deniz, orman ya da vadi manzarasını izleyebileceğiniz şekilde tasarladık” diye konuştu.


“YENİ YATIRIMLAR İÇİN KOLLARI SIVADIK”


Tanyer İnşaat olarak, insanların beklentilerine uygun, kaliteli projelere imza attıkları bilgisini veren Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, 2016 yılında da hem ofis, hem de konut anlamında yeni yatırımlar gerçekleştireceklerini belirtti. İzmirliler’in konut konusunda bilinçli olduğunu ve özellikle orta-üst gelir grubunun konut ihtiyacına cevap verecek nitelikli projeler geliştirmek için kolları sıvadıklarını söyleyen Tanyer, şöyle devam etti: “İzmir insanı hem bilinçli hem de eğitimli. Ege kültürüne ve müşterilerin alım gücüne göre projeleri çeşitlendireceğiz. Toplumun büyük bir kesimini oluşturan orta gelir grubuna uygun projeler de açık var. Biz de bu ihtiyaçtan yola çıkarak Yelki, Narlıdere, Bayraklı ve Kahramanlar’da ofis ve konut projelerine başlayacağız. Yüksek kaliteyi uygun fiyata müşterilerimize sunacağız. Projelerin konsepti ve hazırlık aşamasında da titizlikle hareket ediyoruz.”


“ASMA BAHÇELER BİR DOĞA PROJESİ”


Narlıdere’de yapımı devam eden ve Babil’in Asma Bahçeleri’nden esinlenerek kente kazandırdıkları Asma Bahçeler projesinde daireleri Ağustos ayında sahiplerine teslim edeceklerini kaydeden Münir Tanyer şu bilgileri verdi: “Bir yamaç üzerine inşa edilen ve bahçeli evlerden oluşan projemiz, bir evin çatısının diğerinin bahçesi olması mantığıyla yaratılmış kotlardan oluşuyor. Dağ ve deniz manzarasına sahip Asma Bahçeler’de 18 bin metrekare alan üzerinde 32 villa ve 66 apartman dairesi olmak üzere, 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1 tiplerinde toplam 98 konuttan oluşuyor. Tüm evlerin önü açık. Ev sahipleri eşsiz dağ ve deniz manzarasıyla iç içe yaşayacak. Her daire ortalama 150 metrekarelik özel bir bahçeye sahip. Bu projede alanında isim yapmış peyzaj mimarlarıyla çalışıyoruz. Burada, ev sahipleri doğanın tüm sesleri ve sakinliğini evlerinin konforunda yaşayacak.”


Hürriyet Yerel




Geri Dön