25 / 04 / 2024

İzmir Bergama Millet Bahçesi'nin ihale tarihi belli oldu! 

İzmir Bergama Millet Bahçesi'nin ihale tarihi belli oldu! 

İzmir'in Bergama ilçesinde hayata geçirilecek olan Bergama Millet Bahçesi Projesi 7 Temmuz'da ihaleye çıkacak. AK Partili Dağ, millet bahçesinin ilçeye sosyal ve ekonomik anlamda katkı sağlayacağını dile getirdi. 



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Bergama'da hayata geçirilecek millet bahçesi projesi için açıklamalarda bulundu. Milliyet'te yer alan habere göre; Hamza Dağ, millet bahçesi için 7 Temmuz'da ihale yapılacağını söyledi. Millet Bahçesi'nin Bergama'ya ekonomik ve sosyal anlamda katkı sunacağını söyleyen Dağ, “2 yıldır özverili bir hazırlık ile projelendirme çalışmaları sona eren bu dev proje, tarihi ve kültürel değerleriyle adından söz ettiren kente ayrı bir kimlik kazandıracak. Başarılı bir belediyecilik faaliyetlerinin sürdürüldüğü ilçede hizmete devam edeceğiz" dedi. 

 İzmir Bergama Millet Bahçesi nin ihale tarihi belli oldu! 

Millet Bahçesi içerisinde yürüyüş parkuru, bisiklet yolu, kütüphane, gölet, çocuk oyun alanları, otopark, adrenalin parkı ile birlikte Antik Roma’nın önemli hekimlerinden Bergamalı Galen anısına tasarlanmış bir bahçe de yer alacak.

Bergama’ya millet bahçesi müjdesi!


Geri Dön