28 / 03 / 2024

İzmir Bornova’da inşaat sektörü değerlendirildi!

İzmir Bornova’da inşaat sektörü değerlendirildi!

İzmir Bornova Müteahhitler ve İş Adamları Derneği, uzun bir aradan sonra kente katkı sağlamak için Hasan Ali Karaman başkanlığında düzenlenen kahvaltıda buluştu.



Bornova Müteahhitler ve İş Adamları Derneği’nin düzenlediği kahvaltıda bir araya gelen üyeler durum değerlendirmesinde bulundu. Özellikle ekonominin lokomotifi olan inşaat sektöründeki sıkıntıları elbirliği ve güçbirliği yaparak çözebileceklerini vurgulayan Başkan Karaman “Komşu ülkeler ve tüm dünyadaki konjonktür, bizlere siyasi görüşü, dini görüşü veya yaşam anlayışı nasıl olursa olsun daha da çok birlik ve beraberlik içinde olmamız gerektiğinin mesajını veriyor” dedi.


HEDEFİMİZ FARKINDALIK

STK’ların toplumumuzdaki etkisinin ve öneminin çok büyük olduğunu hatırlatan Karaman, Bornova Müteahhitler ve İş Adamları Derneği olarak bunun bilincinde olduklarını ifade ederek “Bornova Müteahhitler ve İş Adamları Derneği olarak bir sinerji oluşturup yaşadığımız kenti daha güzel, daha yaşanılabilir bir kent yapmak için yerel yönetimlere katkı koyarak katma değeri artırmak, hedeflerimizin en başında gelir. Bu yolda destek sağlayan siz değerli yol arkadaşlarımla bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum” ifadelerini kullandı


Akşam Ege


Geri Dön