27 / 04 / 2024

İzmir Emlak Fuarı 21 Haziran'da!

İzmir Emlak Fuarı 21 Haziran'da!

Ulusal ve uluslararası yatırımcıların bir araya geleceği ve sektöre yönelik paylaşımların yapılacağı İzmir Emlak Fuarı 21 Haziran 2018 tarihinde başlayacak. 




Ege Bölgesi’nin ilk ve tek emlak fuarı 21-24 Haziran 2018'de, Fuar İzmir'de gerçekleştirilecek.  İzmir  Emlak Fuarı'nda sektördeki yenilikler ve gelişmeler konuşulacak. 

 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; İzmir Emlak Fuarı için tanıtım toplantısı İzmir Ticaret Odası (İZTO) binasında gerçekleştirildi. İZTO Başkanı Ekrem Demirtaş toplantıda açıklamalar yaptı. Demirtaş, şunları kaydetti:

 

"Emlak sektörüne, esnafa, tüccara inşaatçıya İzmir'e faydası olacak bir fuar. Aynı zamanda İzmir'e fuarlar kenti olma yolunda yardımcı olacak. 43. fuarımız olacak. Biz İzmir'de her gün fuar düzenlemek istiyoruz. O zaman fuarlar ve kongreler kenti olur, o zaman oteller dolar, o zaman esnaf iş yapar."

 

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu da İzmir'de emlak konusunda fuar yapılmadığını ve bunun büyük bir eksiklik olduğunu dile getirdi.


Geri Dön