26 / 04 / 2024

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de açılıyor!

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de açılıyor!

Ege’nin en prestijli uluslararası emlak fuarı, İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Elit Fuarcılık Hizmetleri organizasyonu ile 27-30 Eylül günleri arasında Fuarizmir’de kapılarını açacak. 



Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Türkiye’nin emlak ve gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarının, sektörün ileri gelen temsilcilerinin, ulusal ve uluslararası yatırımcıların bir araya geleceği; sektördeki yeniliklerin ve gelişmelerin sergileneceği Ege’nin en prestijli uluslararası emlak fuarı,  İzmir  Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Elit Fuarcılık Hizmetleri organizasyonu ile 27-30 Eylül günleri arasında Fuarizmir’de kapılarını açacak. 

13 ülkeden yatırımcı uzmanlarının yer alacağı fuarda ziyaretçi akını yaşanacak. Fuarın tanıtım, sektörel canlanma açısından büyük bir fırsat olduğunu ifade eden Elit Fuarcılık Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Çiçekçi, fuarın ulusal ve uluslararası arenada büyük ses getireceğini söyledi, “Bu fuar İzmir’i uçuracak. Kent ekonomisine, kent kültürüne ve gelişimine de büyük katkı sunacağımıza inanıyorum” dedi. Fuarın lansmanı ise 24 Temmuz akşamı yapılacak.


Geri Dön