16 / 04 / 2024

İzmir Foça'da Ercan Küçükkaya Parkı açıldı!

İzmir Foça'da Ercan Küçükkaya Parkı açıldı!

İzmir’in Foça ilçesinde, Yeni Foça Eski Belediye Başkanı Ercan Küçükkaya adına yaptırılan park sade bir törenle hizmete açıldı.



Foça Belediyesi, ilçede Yeni Foça Eski Belediye Başkanı Ercan Küçükkaya adına yaptığı parkı kısa sürede tamamladı. Küçükkaya’nın adını taşıyan park, sade bir törenle ise vatandaşların hizmetine açıldı. Törene, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Ercan Küçükkaya’nın oğlu Cafer Küçükkaya, meclis üyeleri ve sevenleri katıldı.

Törende konuşan Ercan Küçükkaya’nın oğlu Cafer Küçükkaya, "Babamın anısına yapılan bu parkı bize kazandıran Belediye Başkanımız Gökhan Demirağ ve ekibine teşekkür ederiz. Bizleri bugün yalnız bırakmadığınız için hepinize saygılar sunarım” dedi. Ercan Küçükkaya’yı Foçaspor’da yöneticilik yaparken tanıdığını anlatan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ise, "Ercan Küçükkaya ile bir çok ortamda bulunma şansına sahip oldum. Çok renkli, çok keyifli, çok neşeli, sohbeti çok iyi, sevilen bir insandı. Biz de Foça Belediyesi olarak anısını yaşatmak üzere bir park yapmaya karar verdik. Ailesi de bu konuda bizlere olumlu yaklaştı. Bu anlamda bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Küçükkaya’nın oğlu Cafer Küçükkaya, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a aile adına bir teşekkür plaketi takdim etti.


Hürriyet


Geri Dön