26 / 04 / 2024

İzmir İstanbul'da tanıtılacak!

İzmir İstanbul'da tanıtılacak!

İstanbul’da yapılacak 19. EMITT 2015– Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılacak olan İzmir, hazırlıklarını tamamladı. İzmir’i temsilen EMITT 2015’e, tanıtılacak.




İstanbul’da yapılacak 19. EMITT 2015– Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılacak olan İzmir, hazırlıklarını tamamladı. İzmir’i temsilen EMITT 2015’e,  İzmir  Valisi ve İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak başkanlığında bir heyet katılacak.


İstanbul’da yapılacak 19. EMITT 2015– Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılacak olan İzmir, hazırlıklarını tamamladı. İzmir’i temsilen EMITT 2015’e, İzmir Valisi ve İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak başkanlığında bir heyet katılacak.

İstanbul’da gerçekleşecek 19. EMITT 2015– Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında, İZKA tarafından hazırlatılan ortak İzmir standında turizm sektörü İzmir tanıtımı yapılacak. 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında yapılacak 19. EMITT 2015– Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında İzmir’i temsil edecek heyette; İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA), İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Menderes Belediyesi, Seferihisar Belediyesi, Dikili Belediyesi, Karaburun Belediyesi, Selçuk Belediyesi, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK), Selçuk Ticaret Odası, Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) ve SKAL yetkilileri bulunuyor.

Türkiye’de, Doğu Akdeniz bölgesinin en büyük fuarlarından biri olan ve dünyanın önemli turizm fuarlarından biri olan EMITT’in yapılıyor olmasını çok önemsediklerini söyleyen İzmir Valisi ve İZKA Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak “Fuara, İZKA’nın temin etmiş olduğu İzmir standı altında yerel yönetim, sivil toplum ve özel sektör temsilcileri ile birlikte katılıyoruz. İzmir’i ulusal ve uluslararası turizm profesyonellerine anlatacağız” dedi.


Milliyet 


Geri Dön