25 / 04 / 2024

İzmir İstinye Park AVM'nin ÇED süreci başladı!

İzmir İstinye Park AVM'nin ÇED süreci başladı!

Doğuş Holding'in Üçkuyular'da kuracağı AVM için ÇED süreci başladı. İzmir Valiliği'nin onay verdiği proje ile Üçkuyular'a 301 bin metrekare büyüklüğünde AVM ile 211 odalı otel yapılacak.



Doğuş Holding'in Üçkuyular'da kuracağı AVM için ÇED süreci başladı.  İzmir  Valiliği'nin onay verdiği proje ile Üçkuyular'a 301 bin metrekare büyüklüğünde AVM ile 211 odalı otel yapılacak. Projenin yatırım tutarı 460 milyon lira. Egedesonsöz'den Sinan Doğan'm haberine göre, Doğuş Gayrimenkul tarafından yapılacak İzmir İstinye Park projesi ile ilgili ÇED süreci başladı. 

20 katlı otel Buna göre yatırım Doğuş Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş ile Doğuş ile Orjin Grup ortaklığı ile kurulan Orta Gayrimenkul Yatırım Yönetimi A.Ş. 

tarafından yapılacak. 40 bin metrekare kayıtlı alan üzerinde kurulacak İzmir İstinye Park Alışveriş Merkezi 301 bin 438 metrekare büyüklüğünde, proje kapsamında kurulacak otel de 211 odalı olacak. Proje ile ilgili başvuru dosyasını İzmir Valiliği de inceleyip uygun buldu. Böylece projeye ilişkin ÇED süreci başladı. Proje, İzmir'in en değerli yeri olan Uçkuyular Pazaryeri arkasındaki alanda 460 milyon lira yatırımla gerçekleştirilecek. 


Milliyet Ege


Geri Dön