20 / 04 / 2024

İzmir Karşıyaka'da sokaklar modern görünümüne kavuştu!

İzmir Karşıyaka'da sokaklar modern görünümüne kavuştu!

İzmir’in Karşıyaka ilçesindeki bozulan yollarda bir çalışma başlatan Karşıyaka Belediyesi ekipleri, Aksoy Mahallesi’ndeki yollar içinde harekete geçti.



Karşıyaka Belediyesi ekipleri, ilçede bozulan ve eskiyen yolları estetik bir görünüme kavuşturmak için bir çalışma başlattı. Aksoy Mahallesinde de harekete geçen belediye ekipleri, 2 bin metrekarelik alanı kapsayan parke taşı döşeme çalışmalarının startını verdi. 1745, 1754, 1751 ve 1756 numaralı dört sokağı kapsayan çalışmalar, vatandaşları memnun etti.

Daha güzel ve çağdaş bir kent oluşturmak için tüm imkanlarıyla mücadele ettiklerini ifade eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Sosyal ve kültürel hizmetlerin yanı sıra altyapı hizmetleri ve fiziki yatırımlara da büyük önem veriyoruz. Sürekli hale gelen hizmet seferberliğiyle, Karşıyakamızın çehresini değiştiriyoruz. En çok sorun yaşanan bölgelerimize öncelik vererek, Karşıyakamızın her mahallesini, her sokağını elden geçirip tüm eksiklikleri ve ihtiyaçları gidereceğiz. Şantiyemizde ürettiğimiz asfalt ve parke taşlarını kullanarak, bir yandan da önemli ölçüde tasarruf sağlamaya, bu sayede farklı alanlardaki hizmetlerimize kaynak yaratmaya devam edeceğiz" dedi.


Hürriyet 



Geri Dön