24 / 04 / 2024

İzmir Kiraz'a 75 yataklı hastane yapılacak!

İzmir Kiraz'a 75 yataklı hastane yapılacak!

İzmir Kiraz'da Okka Taşı Mevkii yakınlarında 75 yataklı hastane yapılması planlanıyor. Yapımı planlanan hastane için inceleme yapıldı.



İzmir Güney Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Behzat Özkan ve  İzmir  İl Sağlık Müdürü Dr. Bediha Salnur, Kiraz'ın Okka Taşı Mevkii yakınlarında yapımı planlanan 75 yataklı yeni hastane için bölgede inceleme yaptı. Kiraz Belediye Başkanı AK Partili Saliha Özçınar da eşlik etti.


Yerle ilgili prosedürün tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden, kısa sürede ihaleye çıkılarak bu yıl içinde temel atılacağını açıklayan Başkan Özçınar, "Çevreyolu yakınlarında inşa edilecek hastanemize ulaşımın kolay olmasına önem gösterdik. Ayrıca helikopter pistiyle ilgili de projede düzenlememiz oldu. Hem İzmir yoluna komşu hem de Kiraz'dan ulaşımın kolay olacağı 75 yataklı modern Kiraz Devlet Hastanesi'nin temeli bu yıl içerisinde atılacak.


Yer konusundaki prosedür tamamlanınca ihale sürecine geçilecek. Bugün de Kamu Güney Hastaneleri Birliği Genel Sekreterimiz Sayın Behzat Özkan ve İzmir İl Sağlık Müdürümüz Sayın Bediha Salnur ile hem hastane yerini yerinde inceledik, hem de projenin son halini değerlendirdik. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. 2017 içerisinde temeli atıp kısa süre içerisinde Kiraz'ı yeni hastanesine kavuşturacağız" dedi.


Hürriyet


Geri Dön