25 / 04 / 2024

İzmir Körfez Evleri’nin temeli 17 Ağustos’ta atılacak!

İzmir Körfez Evleri’nin temeli 17 Ağustos’ta atılacak!

40 milyon yatırımla yükselecek İzmir Körfez Evleri’nin temeli 17 Ağustos’ta törenle atılacak. Projenin yüzde 70’i satıldı.



Ege-Koop,  İzmir  Körfez Evleri’nin temelini 17 Ağustos’ta atıyor. Başkan Hüseyin Aslan, yüzde 70’i satılan proje hakkında, “Herkesin uygun koşullarda ev sahibi olması için kimsenin yapamadığını yaptık” dedi


Ege-Koop, zemin katlarının bile deniz manzarasına sahip olduğu, 40 milyon yatırımla yükselecek İzmir Körfez Evleri’nin temelini 17 Ağustos’ta törenle atacak. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir’de yüksek arsa fiyatları ve yine yüksek maliyetler nedeniyle ev sahibi olmanın giderek zorlaştığına dikkat çekti, “İzmir Körfez Evleri, bu açıdan bir Ege-Koop armağanıdır.  Vatandaşlarımızın uygun koşullarda ev sahibi olması için kimsenin yapamadığını yaptık. Evlerin yüzde 70’i şimdiden satıldı” dedi.


İzmir Körfez Evleri’nin temeli bile atılmadan yüzde 70’inin satıldığını, bunun da Ege-Koop’a duyulan güvenin kanıtı olduğunu söyleyen Aslan, “Oysa bugün tamamlanmış konutlar dahi satılamıyor. Sektörün sadece markası değil, en çok güvenilen kurumuyuz. Bu güvenin nedeni ise 32 yıl içinde yaptığımız konutlarda 150 bin mutlu ailenin yaşamasından kaynaklanıyor. Birçok vatandaşımız İstanbul,  Ankara  ve yurtdışından arsanın yerini görmeden güvene dayalı olarak ödemelerini yaptı” dedi. Projenin yüklenici firmasının İstanbul-Ankara ortaklığıyla EKA İnşaat olduğunu belirten Aslan, şöyle devam etti: “İzmir Körfez Evleri’nin en hızlı, en kaliteli anlayışla erken bitmesi için çaba göstereceklerine inancım tam” ifadesini kullandı.


Çiğli’ye özel teşekkür


Ege-Koop’un, sektördeki pahalı konut karşısında bir denge unsuru olduğunu belirten Aslan, “İzmir’e 13. armağan olarak sunduğumuz projemiz, son yıllarda başta eğitim olmak üzere, kentleşme anlamında cazibe merkezi haline gelen Çiğli’de bulunuyor. Projenin incelemesi, inşaat ruhsatının en hızlı şekilde hazırlanması konusunda Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve ekibine teşekkür borçluyum” dedi. 


Milliyet 


Geri Dön