28 / 03 / 2024

İzmir Mendere Belediye Başkanı Soylu inşaatçılarla bir araya geldi!

İzmir Mendere Belediye Başkanı Soylu inşaatçılarla bir araya geldi!

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Menderes İnşaatçılar Derneği tarafından düzenlenen geceye katıldı. Başkan Soylu, Menderes’in gelişimine katkı koyan herkesin yanında olduklarını söyledi..



Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Menderes İnşaatçılar Derneği tarafından düzenlenen geceye katıldı. Başkan Soylu, Menderes’in gelişimine katkı koyan herkesin yanında olduklarını söyledi.

Genel kurul sonrası yeni yönetimini belirleyen Menderes İnşaatçılar Derneği, En Bordo Restoran’da tanışma ve kaynaşma gecesi düzenledi. Dernek üyelerinin yoğun katılım sağladığı geceye Menderes Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Menderes Garnizon Komutanı Binbaşı Ali Taşyürek, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Menderes Emniyet Müdürü Ali Kundakçı ve Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır katılım gösterdi.


“SEKTÖRÜN GÖRÜŞLERİ ÖNEMLİ”

Gecede konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Sivil toplum kuruluşları ve dernekler bulundukları bölgenin dinamikleridir. Bizim bölgemizde yer alan STK ve dernekleri Menderes Belediyesi olarak önemsiyoruz. Bizim dönemimizde katılımcı bir anlayışla hareket ederek Menderesimizi hak ettiğini noktaya taşıyacağımızı dile getirmiştik. Bunu da gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız çalışmalar kapsamında inşaat sektörünün temsilcilerinin de görüşleri bizler için önemli“ dedi.


“BİRLİK VE BERABERLİKLE GELECEĞE”

Menderes’i modern görünüme ilçenin bütün dinamikleriyle birlikte kavuşturacaklarını kaydeden Başkan Soylu, “İlçemizi hak ettiği noktaya taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren gecemizi gündüzümüze katarak yılmadan, yorulmadan çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Biz bu çalışmaları yaparken katılımcı anlayışla hareket ediyoruz. Sizlerle birlik ve beraberlik içinde Menderesimizi geleceğe taşıyacağız. Menderes’in gelişimine katkı koyan herkesin yanındayız. Menderes İnşaatçılar Derneği’nin de bugüne kadar ilçemiz için yaptığı çalışmalar ve bundan sonra yapacağı çalışmalar önemli. Eski yönetime gerçekleştirdiği çalışmalar için teşekkür ederim. Yeni yönetime de göreve başarılar diliyorum“ diye konuştu.


Hürriyet


Geri Dön