28 / 03 / 2024

İzmir Menderes'te temizlik işleri şantiyesi inşa edildi!

İzmir Menderes'te temizlik işleri şantiyesi inşa edildi!

Menderes ilçesinde vatandaşlara daha verimli bir hizmet sunmak isteyen Menderes Belediyesi, 500 metrekare alan üzerine modern bir temizlik işleri şantiyesi kurdu.



Şantiyede, araçlar için otopark ve araç bakım bölümü yer alırken, idari bina içerisinde çalışan personel için ise dinlenme odası, soyunma odası, tuvalet ve banyo ile mutfak bulunuyor. İlçeye daha iyi hizmet vermek için şantiyenin kuruluğunu kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Menderes Belediyesi olarak ilçemize daha kaliteli hizmet sunmak adına şantiyelerimizi inşa ediyoruz. İlk şantiyemiz olan Temizlik İşleri Şantiyemiz faaliyete girdi. Hizmetin ilçeye sunulmasında en önemli etken olan işçilerimiz için özel olarak tasarladık şantiyemizi. Onlar için her ayrıntı düşünüldü. Onların rahat bir ortamda çalışmasıyla etkin ve verimli bir hizmeti de ilçemize sunmuş olacağız ” dedi.

Fen ve Destek Hizmetleri Şantiyesi içinse çalışmaların sürdüğünü belirten Soylu, "Görece Hürriyet Mahallemizde Fen işleri ve Destek İşleri Şantiyemizin çalışmalarını sürdürüyoruz. Bin metrekare alan üzerine kurulacak Fen işleri ve Destek İşleri Şantiyemizde 5 adet deponun yanı sıra otopark, araç bakım bölümü ve idari binası ile hizmet verecek. İdari bina içerisinde Temizlik İşleri Şantiyemizde olduğu gibi personel için dinlenme odası, soyunma odası, tuvalet ve banyo ile mutfak olacak. İlçemizde önem verdiğimiz park bahçe çalışmalarımızın daha sağlıklı yürümesi için Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı bir şantiyeyi de ilerleyen süreçte hayata geçirmek istiyoruz. Kısık Mahallemiz’de düşündüğümüz projemizde serada olacak. Böylelikle hem kendi ürünümüzü yetiştireceğiz hem de maddi anlamda önemli bir tasarrufu belediye olarak sağlamış olacağız" diye konuştu.


Hürriyet


Geri Dön