19 / 04 / 2024

İzmir Osmangazi'deki pazar yerinde sona gelindi!

İzmir Osmangazi'deki pazar yerinde sona gelindi!

Bayraklı Belediyesi kentin gözde mahallerinden Osmangazi’de kısa süre önce temeli atılan dev pazar yeri projesinde sona gelindi. Toplamda 4 bin 332 metrekare alana sahip kapalı pazar yerinde çatı panelleri takılmaya başlandı.



Bayraklı Belediyesi kentin gözde mahallerinden Osmangazi’de kısa süre önce temeli atılan dev pazar yeri projesinde sona gelindi.


Toplamda 4 bin 332 metrekare alana sahip kapalı pazar yerinde çatı panelleri takılmaya başlandı.

Bayraklı’da mevcut pazar yerleri modernize edilirken yenilerinin temeli atılıyor. Bayraklı Belediyesi, Osmangazi Mahallesine yapılacak ve kısa süre önce temeli atılan temelin ardından projenin sonuna yaklaştı. Kapalı pazar yerinin sol ve sağ kısımları trapez saç ile kapanırken, çatı panelleri takılmaya başlandı.


4 BİN 332 METREKARE ALANA SAHİP OLACAK

Pazar yerinin orta kısmında pazarcılar ve alışveriş yapan vatandaşlar için tuvaletler, iki adet depo bulunacak. İdari binalarında da bulunacağı pazar yeri üç kısımdan oluşacak ve 4 bin 332 metrekare alana sahip olacak. Ayrıca tesisin bir otoparkı da bulunacak. Proje tamamlandığında Osmangazi Mahallesi ve çevresindeki mahallelerde yaşayan vatandaşların pazar sorununu çözülmüş olacak.


"SOKAK ARASI PAZAR YERLERİ YAKIŞMIYOR"

Kapalı pazar yerlerini ilçeye kazandırmak adına çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bugüne kadar ilçemize birçok kapalı pazar yeri kazandırdık. Sokak arası pazar yerlerinin bu çağda bir kente yakışmadığını her fırsatta dile getiriyorum. Çay Mahallesi pazar yerinde temel atıldı. O proje de hızla ilerliyor. Osmangazi’deki projemizi önemli ölçüde tamamladık. Yakında açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.


Hürriyet


Geri Dön