23 / 04 / 2024

İzmir Palmiye Park Goya projesinin temeli atıldı!

İzmir Palmiye Park Goya projesinin temeli atıldı!

CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Girişimi, İzmir'in değerli bölgelerinden Urla'da Palmiye Park Goya projesinin temelini attı. Palmiye Park Gaziemir, Zirvekent, Teras, Renova, Sole ve Mare'den sonra yeni projeleri arasına Goya eklendi.



CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Girişimi, İzmir'in değerli bölgelerinden Urla'da Palmiye Park Goya projesinin temelini attı. İzmir'de İnşaat sektöründe deneyim ve güveni temsil eden Veryeri ve Dağıstan ortaklığı, Palmiye Park Gaziemir, Zirvekent, Teras, Renova, Sole ve Mare'den sonra yeni projeleri arasına Goya'yı ekledi. Urla'nın merkezinde yer alacak Palmiye Park Goya, toplam 38 bağımsız birimden oluşuyor. 2 bin metrekare arsa üzerinde hayat bulan proje, 1+0, 1+1, 2+0, 2+1 ve 3+0 daire seçenekleri, süs havuzu, kafeterya, çamaşırhane, toplantı odaları, keyif terası, fitness, bilardo, masa tenisi, kütüphane gibi zengin sosyal alanlar bulunuyor. 


GEZ OTURMA YERİNDE ARTIK 


CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağistan, "Türkiye'nin yeni gastronomi üssü olan ve Urla'nın en özgün mevkilerinden birisi olarak gelişen sanatçılar sokağının üzerinde, hayatın tam İçerisinde bir proje gerçekleştiriyoruz. İnsanları hapseden bir ev değil, gelecekleri İçin çalışırken günü kaçırmamalarına yardımcı olacak mekanlar tasarladık. Bu sebeple de projemizin adını GOYA koyduk. Yani, Gez, Oturma Yerinde Artık' dedik' ifadesini kullandı. 


Geleneksele modern dokunuş 


Dağıstan, projenin detaylarıyla ilgili de şu bilgilen aktardı: "Bütün daireler güneş alıyor. Modem ve ferah mimari tasarımıyla fark yaratan projenin tasarımında  İzmir  Yüksek Teknoloji Enstitüsü mimarlık öğrencilerinden yardım aldık. Urla'nın geleneksel mimarisini modern bir şekilde yorumladık. Yerel yöneticilerde çok yardımcı oldu. Tüm mekanların kullanışlı, esnek ve zengin olmasına önem verdik. Bu projede yaşayacak genç veya aktif emeklilerimizin günlük yaşantılarını daha sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşamalarına yardımcı olacak mekanlar tasarladık. Genç ve emekli aileler olduğu kadar yatırım amacıyla konut arayanların da tercihiyiz." 



Hürriyet Ege



Haber Posta Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


CDS Yapı ve Ege Yapı'nın ortak girişimiyle Urla'da hayata geçirilen 'Palmiye Park Goya' projesinin temeli atıldı. 38 bağımsız birimden oluşan projede; 1+0,1+1,2+0,2+1 ve 3+0 daire seçenekleri, süs havuzu, kafeterya, çamaşırhane, toplantı odaları, keyif terası, fitness, bilardo, masa tenisi, kütüphane gibi zengin sosyal alanlar bulunuyor. Projenin ortaklarından Serdar Dağıstan, "İnsanları hapseden bir ev değil, gelecekleri için çalışırken günü kaçırmamalarına yardımcı olacak mekanlar tasarladık. Bu sebeple projemizin adını GOYA (Gez, Oturma Yeride Artık) koyduk" dedi. 


Posta Ege




Haber Star Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



İzmir'in eri değerli ve prestij sembolü bölgelerinden Urla'nın tam merkezinde yer alacak Palmiye Park Coya, toplam 38 bağımsız birimden oluşuyor. Urla'nın merkezinde 2 bin metrekare arsa üzerinde hayat bulan Palmiye Park Goya'da; 1+0, 1+1,2+0,2+1 ve 3+0 daire seçenekleri, süs havuzu, kafeterya, çamaşırhane, toplantı odaları, keyif terası, fitness, bilardo, masa tenisi, kütüphane gibi zengin sosyal alanlar sunuluyor. CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Girişimi adına açıklama yapan CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, bütün dairelerin güneş aldığı, modern ve ferah mimari tasarımıyla fark yaratan projenin tasarımında URLA İYTE mimarlık öğrencilerinden yardım aldıklarını, Urla'nın geleneksel mimarisini modern bir şekilde yorumlarken yerel yöneticilerin de kendilerine cok yardımcı olduğunu belirterek şunları söyledi: "Tüm mekanların kullanışlı, esnek ve zengin olmasına önem verdik. Bu projede yasayacak gene veya aktif emeklilerimizin günlük yaşantılarını daha sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir şekilde yasamalarına yardımcı olacak mekanlar tasarladık. Gene ve emekli aileler olduğu kadar yatırım amacıyla konut arayanların da tercihi olmaktayız." 



Star Ege



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


BUGÜNE kadar Palmiye Park markasıyla İzmir'de 6 proje hayata geçiren CDS Yapı ve Ege Yapı yeni projesinin temelini Urla'da attı. 2 bin metrekare arazi üzerinde yükselecek olan Palmiye Park Goya projesi 38 bağımsız birimden oluşuyor. 1+0,1+1,2+0,2+1 ve 3+0 daire seçeneklerinin bulunduğu projede geniş sosyal alanlar sunuluyor. 


Sözcü


Geri Dön