26 / 04 / 2024

İzmir Palmiye Park'ta 146 bin TL'ye!

İzmir Palmiye Park'ta 146 bin TL'ye!

Palmiye Park Gaziemir'de son 6 dairenin satışı devam ediyor



Temmuz 2010'da teslim edilecek  İzmir  Palmiye Park Gaziemir projesi ile ulaşılabilir fiyatlara modern ve kullanışlı yaşam alanları sunan EGE YAPI / CDS YAPI ortaklığı yeni projelere hazırlanıyor.

CDS Yapı genel müdürü  Serdar Dağıstan emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamada `Yeni projelerimizin duyurusunu yapmak için kısa bir süre daha bekleyeceğiz. Tebernüş bey ile en son yaptığım telefon konuşmasında Fi-Yapı modelinin İzmir'de de başarılı olacağını görüşmüştük. Biz de yeni projemizi bu doğrultuda geliştiriyoruz. Genç ve emekli ailelere yönelik tasarladığımız Palmiye Park Gaziemir projesinin devamı olacak yeni projelerimizde Fi-Yapı'nın İstanbul'da gerçekleştirdiğine benzer fiyat ve ödeme koşullarına uygun modern yaşam alanı projeleri üretiyoruz.'

Emlakkulisi.com'da ve Hürriyet gazetesi yazarı Ayşe Arman'ın köşesinde yayınlanan `Ayşe Arman gibi Ev Aramanın 8 Kuralı' konulu yazının sahibi de olan Serdar Dağıstan, bu yazıdan sonra özellikle yeni evli veya evlenmeye hazırlanan bayan müşterilerin Palmiye Park projesine olan ilgisinde yükseliş olduğunu, bu sayede yeni aile kuracakların aradıkları evlerdeki özellikleri ve ödeme koşullarını daha iyi tanımladıklarını, ve yeni projelerini de bu koşullara göre şekillendirdiklerini belirtti.

İzmir Gaziemir'de 114 daire ve 600 m2 ticari alandan oluşan, güvenlikli site konsepti ve 3 katlı mimarisi ile bir ilk olan Palmiye Park, Gaziemir Ulaştırma Komutanlığı'na ve ESBAŞ'a yürüyüş mesafesinde olması ve Metro dahil tüm ulaşım hatlarına yakınlığı sayesinde konforlu ve modern yaşam alanı arayanların gözdesi oldu.

Temmuz 2010'da teslim edilecek olan Palmiye Park Gaziemir'de son 6 dairenin satışı devam ediyor.

146 bin - 245 bin TL aralığındaki fiyatları, 120 ay yüzde 0,79 vade farkı ile TEB konut destek kredisi fırsatı sunulan Palmiye Park'ta düşük faiz fırsatı 23 Mayıs'a kadar geçerli olacak.

www.palmiyepark.com

0232.252.0086

0533.633.8591



Geri Dön