25 / 04 / 2024

İzmir Point Bornova Rezidans'ta teslimler yaz sonunda başlıyor!

İzmir Point Bornova Rezidans'ta teslimler yaz sonunda başlıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Point Bornova AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını yaz sonunda sahiplerine teslim edeceğini duyurdu. Kavuklar GY, AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını tamamlıyor.



Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Point Bornova AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını yaz sonunda sahiplerine teslim edeceğini duyurdu. 


Avrupa ve Ortadoğunun üzeri açılabilen ilk AVM'sini 18 ayda tamamlayıp İzmirlilere sunan Kavuklar GY, AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını tamamlıyor. 50 kat üzerinde yükselen 624 konutluk Point Bornova Rezidans'ın iç mimarisini sürdüren Kavuklar GY'nin Satış Direktörü Fatih Topaloğlu, "23 ayda projenin dış cephesinde çalışmalar sona erdi. Rezidans için özel üretilen ve yaşayanların manzarayı içlerine güvenle sindirecekleri balkon korkulukları ve doğramalar yerlerine takıldı. Kavuklar GY güvencesiyle sahiplerine teslim edeceğimiz dairelerde en ufak bir işçilik hatasına dahi göz yumamayız. Asansörlerin montajı tamamlandı" dedi.


Hürriyet


www.pointbornova.com.tr/




Haber Posta Ege Gazetes'nde şu şekilde yer aldı...



İzmir'in en büyük karma projesini inşa eden Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Point Bornova AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını yaz sonunda sahiplerine teslim edecek. 624 konutluk Point Bornova Rezidans'ın cephe aydınlatmasının bu ay sonunda tamamlanacağını söyleyen Kavuklar GY Satış Direktörü Fatih Topaloğlu, gösterişli mimariyle bölgenin havasını değiştireceklerini belirtti.



Posta Ege 




Haber Milliyet Ege Gazetes'nde şu şekilde yer aldı...


İzmir'in en büyük karma projesini inşa eden Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Poinl Bornova AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını yaz sonunda sahiplerine teslim edecek. Bu ay sonunda tamamlanacak cephe aydınlatmasıyla birlikte 624 konutluk Point Bornova Rezidans'ın gösterişli mimarisi ortaya çıkacak. 


Kavuklar GY, İzmir'in en büyük karma yaşam projesinde sona yaklaştı. Avrupa ve Ortadoğu'nun üzeri açılabilen ilk AVM 'sini 18 ayda tamamlayıp İzmirlilere sunan Kavuklar GY, AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını hızla tamamlıyor. 


Dekorasyonda da lider 


50 kat üzerinde yükselen 624 konutluk Point Bornova Rezidans'ın iç mimarisini titizlikle sürdüren Kavuklar GY, projenin temel malzemelerinde olduğu gibi dekorasyon ürünlerinde de kaliteden taviz vermedi. Dekorasyonda her bornova biri kendi sektörünün öncüsü markaların GY ürünlerini tercih eden Kavuklar GY, rezidansları konforlu bir aile yaşamına göre dizayn ediyor. 


2000 m2'lik fitness 


7/24 güvenlik, concierge gibi ayrıcalıklı hizmetlerin sunulacağı Point Bornova Rezidans sakinleri 2000 metrekareye yayılan, 8 metre tavan yüksekliğine sahip fitness merkezinden de hizmet alabilecek. Point Bornova Rezidans'ta yaşayanlar özel giriş lobisinden ulaşılan asansörleri kullunabilecek. 


Sıfır İşçilik hatası 


Projenin geldiği aşama hakkında bilgi veren Kavuklar GY Satış Direktörü Fatih Topaloğlu, "23 ayda sona yaklaştığımız projenin dış cephesinde çalışmalar sona erdi. Rezidans için özel üretilen ve yaşayanların manzarayı içlerine güvenle sindirecekleri balkon korkulukları ve doğramalar yerlerine takıldı. Yaklaşık 10 haftadır dairelerin iç dizaynını sürdürüyoruz. Kavuklar GY güvencesiyle sahiplerine teslim edeceğimiz dairelerde en ufak bir işçilik hatasına dahi göz yumamayız. Bu nedenle son derece titiz çalışıyoruz." dedi. 



Milliyet Ege




Haber Habertürk Egeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Kavuklar GY, Point Bornova AVM'nin de dahil olduğu gösterişli mimarisi ile kendini gösteren projenin 624 konutluk yaşam alanını yaz sonunda sahiplerine teslim edecek.


Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, İzmir'in en büyük karma yaşam projesinde sona yaklaştı. Avrupa ve Ortadoğu'nun üzeri açılabilen ilk AVM'sini 18 ayda tamamlayıp İzmirliler'e sunan Kavuklar GY, AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını hızla tamamlıyor. 50 kat üzerinde yükselen 624 konutluk Point Bornova Rezidans'm iç mimarisini titizlikle sürdüren Kavuklar GY, projenin temel malzemelerinde olduğu gibi dekorasyon ürünlerinde de her biri kendi sektörünün öncüsü markaların ürünlerini tercih ediyor. 


Özel Alanlar Oluşturuldu


Point Bornova sakinleri 2000 metrekareye yayılan fitness merkezinden de hizmet alabilecek. Ortak kullanım alanları içerisinde sadece rezidans sahipleri için özel business center ve mini lounge alanlarını da barındıran Point Bornova Rezidans'ta yaşayanlar özel giriş lobisinden ulaşılan asansörler ile tüm katlara erişebilecekler. 


HATAYA YER YOK 


Kavuklar GY Satış Direktörü Fatih Topaloğlu, "23 ayda sona yaklaştığımız projenin dış cephesinde çalışmalar sona erdi. 10 haftadır dairelerin iç dizaynını sürdürüyoruz. Sahiplerine teslim edeceğimiz dairelerde en ufak bir işçilik hatasına dahi göz yumamayız. Bu nedenle son derece titiz çalışıyoruz" dedi. Cephe aydınlatmasının nisan sonu tamamlanmasıyla gösterişli mimarisi tamamen ortaya çıkacak olan Point Bornova Rezidans, yaz sonunda sahipleri ile buluşacak. Uyum ve konforun bir arada sunulacağı 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1 daire tiplerinden oluşan Point Bornova, muhteşem  İzmir  manzarasıyla, İzmirlilere hak ettikleri yaşam kalitesini sunacak. 


Habertürk Egeli



Haber Ticaret Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı


İzmir'in en büyük karma projesini inşa eden Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Point Bornova AVM'niıı de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını yaz sonunda sahiplerine teslim edecek. Bu ay sonunda tamamlanacak cephe aydınlatmasıyla birlikte 624 konutluk Point Bornova Rezidans'ın gösterişli mimarisi ortaya çıkacak. 

Kavuklar Grubu'ndan aldığı mükemmeliyetçi misyonla tüm projelerine titizlikle yaklaşan Kavuklar GY, İzmir'in en büyük karma yaşam projesinde sona yaklaştı. Avrupa ve Ortadoğuııun üzeri açılabilen ilk AVM'sini 18 ayda tamamlayıp İzmirlilere sunan Kanıklar GY, AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını hızla tamamlıyor. 50 kat üzerinde yükselen 624 konutluk Point Bornova Rezidans'ın iç mimarisini titizlikle sürdüren Kavuklar GY, projenin temel malzemelerinde olduğu gibi dekorasyon ürünlerinde de kaliteden taviz vermiyor. Dekorasyonda her biri kendi sektörünün öncüsü markaların ürünlerini tercih eden Kavuklar GY, rezidansları konforlu bir aile yaşamına göre dizayn ediyor. 

Projenin geldiği aşama hakkında bilgi veren Kavuklar GY Satış Direktörü Fatih Topaloğlu, '23 ayda sona yaklaştığımız projenin dış cephesinde çalışmalar sona erdi. Rezidans için özel üretilen ve yaşayanların manzarayı içlerine güvenle sindirecekleri balkon korkulukları ve doğramalar yerlerine takıldı.. Yaklaşık 10 haftadır dairelerin iç dizaynını sürdürüyoruz. En kaliteli malzemeleri seçtiğimiz projede işçilikten de taviz vermiyoruz. Kavuklar GY güvencesiyle sahiplerine teslim edeceğimiz dairelerde en ufak bir işçilik hatasına dahi göz yumamayız. 

Bu nedenle son derece titiz çalışıyoruz. Projenin asansörlerinin montajı tamamlandı. Banyo dolapları teslim alındı, montaj aşamasına gelindi.' diye konuştu. 



Ticaret Gazetesi



Geri Dön