25 / 04 / 2024

İzmir Soğukkuyu'daki yeni muhtarlık binası hizmete açıldı!

İzmir Soğukkuyu'daki yeni muhtarlık binası hizmete açıldı!

İzmir'de Bayraklı Belediyesi tarafından inşa edilen Soğukkuyu Mahallesi Muhtarlığı'nın yeni binası düzenlenen törenle açıldı.



Bayraklı Belediyesi tarafından inşası biten Soğukkuyu Mahallesi Muhtarlığı'nın yeni binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Milliyet'te yer alan habere göre; daha modern ve merkezi konumdaki hizmet binası talebinin yerine getirilmesinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Muhtar Coşkun Bülbül, desteklerinden dolayı Başkan Serdar Sandal'a teşekkür etti.

Önceden 21 metrekarelik konteyner içinde bulunan muhtarlık binası, proje kapsamında 42 metrekarelik yerleşik muhtarlık binasına dönüştürüldü. Eski muhtarlığın ön kısmındaki cadde kenarına inşa edilen yeni muhtarlık binasında; depo, mutfak, tuvalet, sekretarya ve muhtar odası bulunuyor. Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin pandemi, deprem ve sel felaketleri gibi zorluklara rağmen kısa zamanda hazır hale getirdiği binanın açılış kurdelesini Başkan Sandal; Muhtar Coşkun Bülbül,diğer mahallelerin muhtarları ve azalarla birlikte kesti. Soğuk havaya rağmen geniş katılımla gerçekleşen açılışa CHP Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve CHP Bayraklı ilçe yöneticileri katılım sağladı. 

 

SOĞUKKUYU'YA KÜLTÜR MERKEZİ VE KREŞ 

Covid-19 tedbirleri çerçevesinde düzenlenen törende Muhtar Bülbül, "Taleplerimizin yerine getirilmesinden dolayı mutluyuz. Teşekkür ederiz. Mahallemize bir de kültür merkezi ve kreş isteğimiz var. Bu konuda da başkanımızdan destek istiyoruz"dedi.

İzmir Soğukkuyu daki yeni muhtarlık binası hizmete açıldı!

MUHTARLARIMIZ BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ 

Yeni inşa edilen bina için konuşan Başkan Sandal, "Soğukkuyu mahallemizin önemli ihtiyaçlarından biri olan yeni muhtarlık binasının açılışını yapmaktan dolayı son derece mutluyuz. Sırada 6 muhtarlığımız var. Bu dönem içinde onları da bitireceğiz. Muhtarlarımızın daha sağlıklı, nitelikli ve ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ortamlarda hizmet vermeleri bizim de önceliğimiz ve bu konuda elimizden geleni yapacağız. Muhtarlarımız bizim göz bebeğimiz. Mahallelerle ilgili işlerimizi yaparken ilk başvuracağımız adres muhtarlarımız. Amacımız bir yandan bütçemizi düzeltmek bir yandan da projelerimize başlamak" ifadelerini kullandı.
 

Bayraklı'daki 6 mahallede imar uygulaması durduruldu!


Geri Dön