26 / 04 / 2024

İzmir'de en güvenilir yaşam markası Folkart oldu!

İzmir'de en güvenilir yaşam markası Folkart oldu!

Color Araştırma Şirketi’nin İzmir’de yaptığı ‘Marka Bilinirliği ve Algısı Araştırması’na göre; marka bilirnirliği en yüksek ve en çok güven duyulan şirket Folkart olarak açıklandı. 



Color Araştırma Şirketi’nin İzmir’de yaptığı ‘Marka Bilinirliği ve Algısı Araştırması’na göre; marka bilirnirliği en yüksek ve en çok güven duyulan şirket Folkart olarak kaydedildi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre yaklaşık 1000 kişi ile yapılan görüşmeler ışığında hazırlanan Marka Bilinirliği ve Algısı Araştırması’na göre, Folkart’ın marka bilinirliği yüzde 95.5’ten yüzde 97.3’e ulaştı. Aynı araştırma verilerine göre Folkart’ın güvenilirliği yüzde 92.2 olarak belirlendi. 

“Folkart’a olan güveniniz için tüm İzmirlilere teşekkür ederim” diyen Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “2011 yılında kurulan Folkart’a olan güvenin her geçen yıl artması bizlere gurur veriyor. Folkart’ın en çok tavsiye edilen ve en çok tanınan marka olması da ayrı bir önem taşıyor. Bize duyulan güvene layık olmak için en mükemmelini, en iyisini, en güzelini ortaya çıkarmak için çalışacağız. Bize duyduğunuz güven için teşekkür ederim” dedi. 


Geri Dön