20 / 04 / 2024

İzmir'de konut açığı sürüyor!

İzmir'de konut açığı sürüyor!

Yeni projelere hazırlanan Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, "Mevcut stok yeterli değil, konut talebi yüksek, İzmir'de konut açığı sürüyor" diye konuştu. İşte açıklamaları...



Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir, Tanyer İzmir'de konut satışı alanında talebin yüksek olduğuna dikkat çekti. 


Tanyer, İzmir'de konut açığının sürdüğüne dikkat çekti insanların artık daha bilinçli olduğunu ve fiyat kalite orantısına daha çok dikkat ettiğini belirten Tanyer, konut üreten müteahhitlerin de bu durumun farkında olduğunu ve fahiş fiyatta ev satılmadığını söyledi. 


Yaşanabilir kent


İzmir'de konut açığının devam ettiğine dikkat çeken Münir Tanyer, "İzmir geçmişten beri gözde bir kent oldu ve nitelikli göç alıyor. Bu anlamda parlayan bir yıldız. Yem yapılacak konutların satışlarının da sürekli olacağım dıışii nuyorum.  İzmir  cazibesi yüksek bir kent. Planlı ve düzenli hareket edilmeli Öncelikle kentin altyapı sorunları çözülmeli Gelecek kuşaklara, daha yaşanabilir bir kent bırakmamız gerekiyor. Bu konuda insanı ve yaşamı merkeze alan ve çocuklarımızın geleceğine yönelik projeler üretelim istiyoruz" diye konuştu.


Fiyatlar artabilir


 Artan girdi maliyetlerinin müteahhitleri zorladığım ve konut fiyatların da yakın zamanda artış olacağını da kaydeden Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Münir Tanyer Münir Tanyer, şu ifadeleri kullandı. 

"Eğer konut ihtiyacı olan varsa bu donemde yılbaşına kadar ev almalarını tavsiye ederim" diye konuştu. 



Hürriyet Ege İnşaat


Geri Dön