26 / 04 / 2024

İzmir'de konut fiyatları yükselecek!

İzmir'de konut fiyatları yükselecek!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, ev sahibi olmak isteyenlere önemli açıklamalarda bulundu. 



Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, konut sektöründe yatırım yapmak isteyenlerin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için kurumsal firmaları tercih etmesi gerektiğini dile getirdi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre ev sahibi olmak isteyenlerin firmanın geçmişinni öğrenmesi gerektiğini söyleyen Kalı, “Binanın ulaşım olanakları nedir? Konutlarda hangi malzeme kullanılmış? Tüm bunları mutlaka araştırsınlar. Gayrimenkul alım-satımında güven duygusu esastır. Ben de sağlık sektöründen gelen bir genel cerrah olarak, doktor kimliğimin de etkisiyle bu güveni müşterilere sunabildim. İnşaattaki markalarımız MyVia ve MyWay ile bugüne dek binlerce insanı konut sahibi yaptık” dedi. 

Ulaşım projelerinin tamamlanmasıyla İzmir’de konut fiyatlarının daha da yükseleceğini ifade eden Kalı, “Ev sahibi olmak, normal şartlar altında hayatta bir veya iki defa yapabildiğiniz bir şeydir. Gayrimenkul satın alırken gücünüz yettiği ölçüde başlayın. İlla 3+1 ev almak için kendinizi zorlamayın. Farklı lokasyonlarda 1+1 alarak işe başlayın. Sonra ev değerini bulunca farklı bir konut yatırımına yönelin. Bir de alacağınız konutun, mutlaka ulaşım olanaklarına veya çevre yoluna yakın bir konumda olmasına dikkat edin” diye açıklama yaptı. 


Geri Dön