29 / 03 / 2024

İzmir Modda Bulvar'da teslimler Haziran'da!

İzmir Modda Bulvar'da teslimler Haziran'da!

Bornova Kamil Tunca Bulvarı üzerinde inşa edilen, Modda Bulvar'ın ilk etabında teslimler Haziran ayında başlıyor. 



İzmir'de hem de şehirdışı ve yurtdışı yatırımcılar tarafından ilgi görülen  Modda Bulvar'ın ilk etabında teslimler için geri sayım başladı. Milliyet'te yer alan habere göre; hafif raylı sistem ve Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren hatları ile güçlendirilecek  İzmir  Ana Transfer Merkezi’ne, 500 metre mesafede yer alıyor. 

Modda Bulvar’ın sosyal donatıları ve ticari alanlarıyla da dikkat çektiğini söyleyen Satış Pazarlama Direktörü Cem Tekoral, güçlü zemin üzerinde inşa edilen toplam 5 blok, 1050 konuttan oluşan projenin, “Sign of The City Premium 2018 En İyi Karma Kullanım” kategorisinde “Premium Proje” seçildiğini belirtti. 

İzmir Modda Bulvar da teslimler Haziran da!

Proje inşaatında son aşamaya gelindiğini dile getiren Cem Tekoral, “Proje, yatırımcılarına başlangıcından itibaren, yüzde 100 ve üzerinde kazandırdı. Proje bitiminde ise zemin katlarındaki ticari alanların da faaliyete geçmesiyle dairelerin yüzde 200’lere varan prim yapması öngörülüyor. Şu anda ilk etapta 320 adet bulunan dairelerin yüzde 80’i satıldı. Projede teslimata yakın fırsatlar da devam ediyor. Müşterilerine banka desteğiyle esnek ve cazip ödeme planları sunan projede 0.99 faiz oranı 120 aya kadar kredi, peşin ödemelerde indirim ve 12 ay 0 faizle taksitle ödeme imkanı da bulunuyor. Premium konseptli proje bölgeye oldukça değer katacak. Yatırımcılarına yüksek kira getirisi de sağlayacak” dedi.

15 bin metrekarelik AVM 

Modda Bulvar, 15 bin metrekarelik AVM konseptli çarşı alanında da önemli markalar bir arada bulunacak. Tekoral, “Proje, süpermarket, cafe-restaurant, kuaför, eczane, banka gibi ihtiyacınız olan tüm ticari alanları bir arada sunuyor. Satış ofisimizde çok değerli sanatçıların eserlerini sergilemekteyiz. Modda Bulvar’da 500 kişilik kültür sanat merkezi, tiyatro, açık ve kapalı yüzme havuzları, 15 bin metrekare kapalı alanın içinde spor salonu, bilim ve sanat müzeleriyle benzersiz bir yaşam alanı da yer alacak. Üst katlarda ise 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor. İzmir’de yeni yatırımlarımız devam edecek. Ayrıntılı bilgi almak isteyenler 444 67 31’den satış ofisimizi arayabilirler” şeklinde konuştu.

Modda Bulvar'da ev ve ofis bir arada!


 


Geri Dön