25 / 04 / 2024

İzmir'e Bornova İş Merkezi inşa edilecek!

İzmir'e Bornova İş Merkezi inşa edilecek!

İzmir’e Yenişehir Ticaret Merkezi’ni kazandıran Ekrem Demirtaş, Bornova İş Merkezi adı altında yeni bir ticaret merkezi oluşturmak için çalışmalara başladı.



İzmir’e Yenişehir Ticaret Merkezi’ni kazandıran Ekrem Demirtaş, bornova İş Merkezi adı altında yeni bir ticaret merkezi oluşturmak için çalışmalara başladı. Ekrem Demirtaş İnşaat Organizasyon Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, 1980’li yıllarda Tepecik olarak bilinen, şimdiki ismiyle Yenişehir’in ticaret merkezi olması için ilk inşaatları yaptığını hatırlattı, “Yenişehir hala çok önemli bir Çarşı ama büyüyen firmaların ihtiyaçlarına cevap vermiyor. İzmir’in büyük firmalar için yeni bir iş merkezine ihtiyacı var” dedi.


Demirtaş, kentin gelişim akslarını göz önüne alarak, trafik sorunu yaşanmayacak bölgeler için yaptıkları araştırmalar sonunda Bornova Hacılarkırı bölgesinde, askeriyenin boşalttığı 135 bin 750 metrekare alanda ‘Bornova İş Merkezi’ni projelendirdiklerini ve TOKİ’ye ait arsayı 3 Ağustos’ta ihaleye girerek satın aldıklarını söyledi, “Bornova İş Merkezi’nin imar planı ve ön projesi hazır. İnşaat ruhsatının alınmasıyla birlikte inşaata başlanacak ve 18 ayda tamamlanacak. Burada şirketlerin bölge müdürlükleri, şirket merkezleri, satış ve depolama alanları da olacak” dedi. 


Milliyet 



Geri Dön