18 / 04 / 2024

İzmir'in geleceği kentsel dönüşümde!

İzmir'in geleceği kentsel dönüşümde!

Sistem Grup İnşaat Genel Müdürü Melih Göktanır, İzmir'in geleceğinin kentsel dönüşümde olduğunun altını çizdi. Göktanır, konut kredisi faiz oranlarının düşürülmesi gerektiğini de belirtiyor.



Çalışmalarını Gaziemir odaklı olarak sürdüren Sistem Grup İnşaat, dört kardeşin ortak olduğu bir aile şirketi. Makine mühendisi olan, yıllar sonra da Yaşar Üniversitesi'nde İşletme yüksek lisansı yapan Genel Müdür Melih Göktanır, ürettikleri ilk markalı projenin, Sistem Prestij Villaları olduğunu, ikinci olarak da yine aynı bölgede etap etap, 5 bloktaki 86 daireden oluşan Yeşilkuşak Evleri'ni yaptıklarını vurguladı. Yeşilkuşak Evleri'nin Gaziemir'e yürüyüş mesafesinde olduğunu kaydeden Genel Müdür Göktanır, 2+1, 3-1-1 ve 4+1'lerden oluşan projede 2016'nın başından itibaren yaşamın başladığını kaydetti. 


En büyük avantajlarının 'Kanal Gaziemir' projesinin konutların önünden geçmesi olduğunu vurgulayan Melih Göktanır, geleceğe ilişkin olarak şu vurguları yaptı: "Serbest Bölge yakınında 70 daireli, havuzlu bir lüks sitenin inşaatına bir yıl içinde başlamayı düşünüyoruz. Yağhaneler'de de kat karşılığı 50 dairelik bir blok yapacağız. Kent merkezinde de konut-ofis-dükkân yapabileceğimiz arsa arıyoruz." 


İzmir'in geleceğinin kentsel dönüşümde olduğunun altını çizen Göktanır, 'mahallenin yenilenmesi'nin önemli olduğunu belirtiyor. Göktanır, konut kredisi faiz oranlarının düşürülmesi gerektiğini de belirtiyor. 


Milliyet Ege


Geri Dön