23 / 04 / 2024

İzmir'in her semtinde Aslan Manav açılacak!

İzmir'in her semtinde Aslan Manav açılacak!

İzmir'in Hatay semtindeki Betonyol Caddesi üzerinde hizmet veren Aslan Manav baştan aşağıya yenilendi



Aslan Manav Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Aslan, Hatay'dan sonra İzmir'in her semtinde açacakları mağazalar ile zincir haline gelmek istediklerini açıkladı

İzmir'in Hatay semtindeki Betonyol Caddesi üzerinde hizmet veren Aslan Manav baştan aşağıya yenilendi. 35 metre ön cephesi ve 500 metrekarelik alanıyla Türkiye'nin en büyük manav işletmesi olarak bilinen Aslan Manav'daki dev LCD televizyonlarda sebze ve meyvelerle ilgili gerekli bilgilerin vatandaşlara aktarıldığını anlatan Aslan Manav Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Aslan, "Lüks manav dükkanımız 16 yıldır en iyi şekilde hizmet veriyor. Hedefimiz vatandaşa en iyisini, en güzelini, en uygun fiyatla ulaştırmak. 100'ün üzerinde ürün yelpazesine sahibiz. Ürünlerimiz hergün tazeleniyor. Vatandaş reyonlarda istediği ürünü seçip, kendisi alıyor" dedi.

SIRADA KARŞIYAKA VAR
Çocukluk yıllarında limon satarak başladığı iş hayatında hızlı adımlarla ilerleyen ve bugün Türkiye'de eşi benzeri olmayan büyüklükte bir manav market mağazası sahibi olan Şükrü Aslan, hedefinin İzmir'de hemen hemen her semtte bir şube açmak olduğunu belirtti. Sektördeki KDV sorunun aşılmasından sonra şubeleri teker teker açacaklarını ileten Aslan, öncelikle Karşıyaka, Bornova ve Buca'da şube açmayı planladıklarını dile getirdi. Aslan, "Amacımız vatandaşa en iyi şekilde hizmet etmek. Birçok semtten gelen müşterilerimiz var. Onlar da kendi oturdukları semtte bir şube açmamızı istiyorlardı. Onları kırmamak için planlama yaptık, çok kısa süre içinde çok sayıda mağaza sayısına ulaşacağız" diye konuştu.

Vatandaşların otopark sorunu yaşamadan, klimalı mağaza içinde 24 saat alışveriş yapabilmesi için her tür konforu düşündüklerini ifade eden Şükrü Aslan, şunları söyledi: "Ayrıca lokanta, restoran ve kafelere özel fiyatla satış yapıyoruz. İsteğe göre en taze ürünleri, en uygun fiyatlarla istenen adrese teslim ediyoruz. Vatandaşlarımız için telefonla eve servis olanağı sunuyoruz. 75 TL'nin üzerinde alışveriş yapan müşterilerimizin talepleri uzman ekibimiz tarafından özel araçlarla kapılarına kadar ulaştırılıyor."

ÖZEL FISKİYE SİSTEMİ
Havaların ısınması ile birlikte yeşilliklerin gün içinde korunması için özel bir sistem yarattıklarını da anlatan Aslan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yeşilliklerin bulunduğu stand üzerindeki özel olarak dizayn edilmiş su fıskiyeleri aracılığıyla 4 dakikada bir serinletici su atılıyor. Bu sistemle yeşilliklerin daha diri kalması sağlanıyor. Tüm meyvelerimiz  İzmir  Hali'nden günlük olarak temin ediliyor."

Manav market mağaza sisteminde tüm reyonların güvenlik kameraları ile izlendiğini ve müşterilerin güvenliği için böyle bir sistem kurduklarını vurgulayan Aslan, "Bizim yarattığımız konsept özel. Bu kadar geniş bir alanda sadece manav reyonu ile hizmet veren İzmir'de ve Türkiye'de tek firmayız. Mesleğimi çok sevdiğim için her türlü yeniliği ve teknolojiyi yakından takip ediyorum. Müşterilere sebze ve meyvelerin yıkanmasından saklanmasına kadar her türlü uygulama uzmanlar tarafından anlatılıyor" açıklamasında bulundu.

Her çeşit ürünü burada bulmak mümkün
Domatesin 5, biberin en az 4 çeşit olarak satışa sunulduğunu anlatan Aslan Manav Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Aslan, meyvelerin de kendi aralarında bile çeşit çeşit olduğunu söyledi. Şükrü Aslan, mağazalarında tropikal meyve olarak mango, hindistan cevisi, avakado gibi meyvelerin bulunduğunu ve hemen hemen hergün en az 5 çeşitte şok kampanya fiyatları ile satış yaptıklarını hatırlattı.
YeniAsır/Fatih Şendil


Geri Dön