26 / 04 / 2024

İzmir’in konut projeleri İran ve Azerbaycanlılar'ın takibinde!

İzmir’in konut projeleri İran ve Azerbaycanlılar'ın takibinde!

Özer Medya Kurucusu Berk Özer, iç pazardaki daralma sebebiyle gözünü yurtdışına çeviren gayrimenkul firmaları için yepyeni bir reklam ve pazarlama fırsatı hazırlıyor.



Havaalanlarının iç ve dış hatlar terminalinde, ‘Markanızı Uçuran Nokta’ sloganıyla Türkiye’ye ilk adımını atacak yatırımcıları İzmir’in en iyi projelerine ait katalogların bulunduğu tanıtım stantlarını buluşturan Özer Medya, gayrimenkul firmalarına yepyeni bir reklam ve pazarlama fırsatı sundu. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Özer Medya Kurucusu Berk Özer, Milas Bodrum Havalimanı’nda başladıkları satış ve pazarlama hizmetini yükselten taleb sonrasında  İzmir  Adnan Menderes Havalimanı’na da taşıdıklarını belirtti.

Kente yoğun ilgi

İzmir’in kent yapısı, iklimi ve nitelikli konut projeleriyle İran ve Azerbaycanlılar tarafından yakından izlendiğini söyleyen Özer, potansiyel yatırımcıları ‘Best Projects in İzmir’ standında doğru projelere yönlendirdiklerini ifade etti.

Özer, “İran’dan haftada ortalama 16 uçak İzmir’e geliyor. Dubai ve Azerbaycan’dan da doğrudan uçuşlar başladı. Biz de İzmir’de 1 Ekim itibariyle dış hatlarda da hizmete başladık. Biz, gelen yatırımcıyı şehrin çıkış kapısından karşılayıp iyi düzeyde İngilizce ve Farsça bilen hosteslerle doğru ve nitelikli projelere yönlendiriyoruz. Proje hakkında bilgilendirme yapıyoruz. Onlara nasıl bir yaşam istersiniz? diye soruyor ve istedikleri yaşama göre doğru projeler öneriyoruz” açıklamasında bulundu.

Özer, İstanbul-İzmir otoyolunun devrede olmasıyla ve Ankara-İzmir hızlı tren projesinin de bölgede gayrimenkul açısından geleceğinin çok parlak olacağını gösterdiğini ifade etti.

İzmir gayrimenkulde yükselen değer olacak!

Mega projeler İzmir gayrimenkul piyasasını hareketlendirdi!


Geri Dön